Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha rajtakapnátok...

Mit tennétek, ha rajtakapnátok a vejetek a kisebbik lányotokkal?

Figyelt kérdés
Értelemszerűen nem a párjával, aki által a vejetek?
2014. jún. 27. 16:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

16 évesen már "golyó érett" a lány. Szerintem azt próbálgatja, hogy hány f**zt tud megszerezni. De azért a sógit kihagyhatta volna!

Én elmondanám a másik lányomnak. A kisebbikre meg nagyon odafigyelnék...bár az lehet nem lesz elég.

2014. jún. 27. 18:02
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

Ezen a fórumon, kizárólag csakis a pasasok lehetnek hibásak!!

Mivel mindig kettőn áll a vásár, és a pasi NEM erőszakoskodott a kisribivel, ezért nehogy már egyedül vigye el a balhét!!!

2014. jún. 27. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:
28%

"a lányomon bikini, a fiún meg csak rövidnadrág és eléggé zavarban voltak"

EBBEN MI A RAJTAKAPÁS?!?!?!??!

Hogy EGY szobában vannak, miközben egyikük sincs levetközve sem, nem is érnek egymáshoz, csak nincs más valaki ugyanott benn=???

Szerintem itt kizárólag BENNED van a hiba, senki nem tett rosszat, csak te képzeled be.

2014. jún. 27. 20:54
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

13-as válaszoló.

Hát azért mégis csak fura, hogy félpucéran vannak egy bezárt szobába....Én is gyanakodnék a kérdező helyébe.

2014. jún. 27. 21:29
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

Vazze, télen furcsa lenne ha bikiniben meg rövid gatyában lennének, de most nyár van...! Nem tudom, feltűnt-e?

Még ha pucéran vagy egymáson lettek volna, megérteném a hisztit!

Amúgy pontosan hogyan kaptad őket "rajta"?

2014. jún. 27. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Jah..és gondolom barkóbáztak a bezárt szobába...^^ pff..
2014. jún. 27. 22:45
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Talan mert bezartak a szobat.... azt egyikotok sem olvasta?
2014. jún. 27. 22:51
 18/19 anonim válasza:
44%
16 éves...éretlen, próbálgatja mennyire tud csábító lenni, csak épp rossz emberen gyakorol, valószínű úgy gondolta hogy nem fog kiderülni, és azért ment bele a "játékba" vagy épp kezdeményezte, mert ha a nővérének bevállt az ürge, akkor úgymond tudhat valamit, illetve egyféle biztonságérzet hogy nem egy ismeretlennel kezd akit ha esetleg visszautasit miután felhuzta nem kever le neki egy pofont, nem fog erőszakoskodni vele, próbálgatja a szárnyait a kiscsaj. Szerintem a családi béke érdekében elegendő elbeszélgetni a kissebbik lánnyal, hogy az ő számára nem a megfelelő partner a nővére pasija, és szembesiteni a ténnyel, hogy ezek után hogy fog a nővére szemébe nézni? Jó esetben elszégyenli magát és kerülni fogja a pasit nagy ívben. Az már más téma hogy az ürgének sem kéne belemennie ilyen dolgokba, vele is el kell beszélgetni négyszemközt hogy vagy hanyagolja a kissebbik lányt vagy várhatja a következményeket hogy el lesz mondva a nagyobbik lánynak a dolog, azután pedig mehet amerre lát, mert nem kér a család az ilyen mentalitású férfiakból. Úgy vélem így is lehet rendezni ezt a dolgot. Mindenki megérdemel egy második esélyt, de egy harmadikat már nem.
2014. jún. 28. 00:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, több dolgot tisztázhatnál!

Pl.hogy kaptad rajta őket?

A bezárt szoba sem egészen világos, be volt csukva az ajtó, vagy kulcsra zárták?!

Ha kulcsra zárták, tr addig verted az ajtót, míg ki nem nyitották?

Hol volt mindeközben a másik lányod?

2014. jún. 28. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!