Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám miért akar válni...

Az anyám miért akar válni folyamatosan? Beszéljek vele erről, vagy hogy kéne felnyitni a szemét?

Figyelt kérdés

10 éve együtt van a nevelőapámmal és azt hittem, hogy vége a "válási sorozatnak" (előtte több válása, szakítása volt).

Minden oké volt, a férje engem is elfogadott, a lányának tekint és olyanok voltunk, mint egy normális család.

De anya mostanában egyre furcsábban viselkedett és rákérdeztem, hogy szeretője van-e. Még csak nem is tagadta...

Megkérdeztem, hogy akkor hogy lesz tovább, annyit mondott csak, hogy nem tudja, talán jobb lenne függetlennek lenni és egy kis időt máshol tölteni.

Mikor mondtam, hogy én nem költözök, akkor megsértődött, hogy én önző vagyok és csak a saját érdekeimet nézem. De ő ugyanezt teszi. Nem hiszem, hogy a legtöbb kapcsolata nem érdekkapcsolat volt és úgy rángatott engem országról országra, mintha én egy kiegészítő lennék mellette.

Ezt sosem mondtam neki, mert az anyám és szeretem, de mindig bennem volt ez.

Nem akarom, hogy az életem megint ilyen legyen. Gyerek voltam még, de akkor is. Csak az maradt meg, hogy rengeteget voltam külföldön, nem voltak legjobb barátaim és alig emlékszem valamire azokból az időkből.

2014. jún. 27. 10:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Nekem azóta csak jobb a kapcsolatom anyuval, amióta nem kell részt vennem a dolgaiban. :)
2014. jún. 28. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!