Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Micsoda apám ha nem alkoholist...

Micsoda apám ha nem alkoholista és mit csinál ha nem kötekedik?

Figyelt kérdés
Lassan minden nap iszik, múlt héten 1 nap kivételével minden nap ivott. Tegnap ivott, ma ivott itthon de még el kellett mennie a haverjához, most ért haza, hullarészeg. Állandóan beleköt mindenkibe, mindenkit terrorizál, ha szólok neki, hogy miért kell neki állandóan kötekednie akkor ki van akadva, hogy neki mennyire elege van már belőlem, meg ő nem kötekedik közben mindent 20-szor elugat. Mindig ha mennek valahova anyámmal alig bír megállni a lábán pár óra múlva, mindenhol ő a legrészegebb. Anyám is ilyet állít, hogy nem alkoholista. Akkor micsoda?

2014. jún. 24. 19:13
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Múltkor menni is alig bírt és azt állította, hogy ő egy kortyot se ivott. Komolyan mondom lelövöm a p*cs*ba. Tiszta lelki nyomorék vagyok miatta. Pszichiáter is kezelt, gyomortükrözésem volt a sok idegeskedéstől, stb.
2014. jún. 24. 19:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Alkesz! Anyád nincs töle kiakadva?
 13/22 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, van egy féltesóm de neki nem ő az apja és már nem velünk lakik, mert őt is elüldözte. Sajnos én még nem tudok elköltözni.
 14/22 A kérdező kommentje:
Anyámat is idegesíti, de nem tud ő se mit csinálni. Kifizetni egyik se tudja a másikat, eladni meg nem tudják a házat.
2014. jún. 24. 19:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Ilyenkor csak a tűrés van, és a megfogadás, hogy én sosem, meg akivel összeállok ő sem, sosem. Csak ezt nehéz betartani...
2014. jún. 24. 19:51
 16/22 A kérdező kommentje:
Én ha iszom is 1 pohár sörnél vagy 1 kupica Bailey's-nél többet soha. Remélem találok egy olyan fiút aki nem szereti az alkoholt.
2014. jún. 24. 19:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Tudod, a lányok azt gondolják, majd ők megnevelik a fiút...mert nem jön jobb. Aztán belesodródnak. Sokan azért isznak, mert gondjaik vannak. Aztán megszeretik. Rohadt egy betegség.
2014. jún. 24. 19:58
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Jut eszembe: hozzám képest te is alkoholista vagy, mert én nem iszom soha semmilyen alkoholos italt. Nekem az lenne a borzasztó, ha innom kéne.
2014. jún. 24. 20:01
 19/22 A kérdező kommentje:
Fél évente egy pohár sör nem hiszem, hogy alkoholizmus lenne...
2014. jún. 24. 20:02
 20/22 Őszödi Ferenc ***** válasza:
30%

Egy újabb családi idill. Magyarországon. 2014-ben.

Túl rezignált vagyok, nem tud meghatni a sztorid.

2014. jún. 25. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!