Hogy reagálnátok szülőként erre?
2 héttel a tanév vége előtt elutaztam külföldre, a legjobb barátnőmmel (idősebb nálam). Csak az a baj, hogy ezt nem beszéltem meg a szüleimmel előtte, hirtelen ötlet volt.
Eredetileg úgy volt, hogy kedden utazom haza, viszont nagyon úgy néz ki, hogy kicsit tovább leszek itt. De nem tudom, milyen reakcióra számítsak a részükről, ha majd a nyár végén hazamegyek.
Anya annyit mondott, hogy ezt ne telefonon beszéljük meg, majd otthon. Túlságosan nyugodt volt, vagy nem tudom. Apa nem volt hajlandó velem beszélni.
Nekem úgy tűnik, te nem fogod, hogy ebben a viselkedésben mi a rossz.... Az, hogy szó nélkül leléptél nem éppen egy korrekt emberre vall. Bizonyos dolgokat meg nem értek a kérdésedben...
2 héttel a tanév vége előtt hogy tudtál lelépni? Suliba nem kellett menned? Melyik keddre gondoltál, hogy hazautazol? Ezt a "kicsit" tovább leszek, nyár végéig, ezt sem értem, nyár vége még 2,5 hónap gyakorlatilag, ez nem fedi a "kicsit tovább" fogalmát. Mire számítasz a szüleidtől? F.sol, mit szólnak? Hát f..ssál is, megérdemled amit kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!