Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mekkora az esélye annak, hogy...

Mekkora az esélye annak, hogy az ember mindkét gyermeke meleg legyen?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, de nagyon érdekelnek a válaszok.
2014. jún. 1. 11:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
10: inkább ne szóltál volna semmit se. Én spec nem azt írtam, h az emberiség 10%a meleg, hanem azt, h az emberiség kb. 10%-a genetikai okokból meleg. És ezt se mielőtt újabb vki nekem esne, ezt se én találtam ki, hanem tudományosan alátámasztott, tele van ilyen cikkekkel a net. De hát mondjuk tudni kéne olvasni, vagy legalábbis odafigyelve értelmezni.
2014. jún. 1. 13:17
 12/24 anonim ***** válasza:
32%

"hanem tudományosan alátámasztott, tele van ilyen cikkekkel a net"

Tudományosan akkor van alátámasztva valami, ha zitálod a megfelelő forrást a hivatkozásodhoz és nem mezei internetes link alapján, mert azt Gipsz Jakab is írhatta akár, akinek annyi esze van megközelítőleg, mint neked. Tudományos forrást kérünk, szerzővel, címmel, kiadás helyével, évével, kiadóval. Addig kuss.

2014. jún. 1. 14:14
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
*bocs, citálod helyesen, 2 nyelvet használok anyanyelvi szinten és bekavart a másik nyelvi hatás :)
2014. jún. 1. 14:16
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Oly mindegy, mint írtam korábban is, rájuk lehet neten is keresni, aztán majd azokkal a szakértőkkel vitázz ne velem. Én itt ezzel a részemről a felesleges vitát le is zártam. Ja, és mert itt egyesek nem képesek szöveget értelmezni se, attól még ki lehetne nézni belőlem, vagy másokból, hogy nem Gipsz Jakab cikkével dobálódzik az illető. Deha vkinek nincs annyi esze, h rákeressen, csak a vitázáshoz, arról is meg van a véleményem. Ennyi.
2014. jún. 1. 14:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a következő a helyzet: Vagyok én,26 éves,fiú,heteró.Aztán nagyobbik öcsém,24 éves,meleg.A húgom,18 éves,biszexuális,de 98 %-ban lányokaf választ.És végül a kisebbik öcsém,16 éves,biszexuális,jelenleg fiúval jár.Ennek a felállásnak szerintem elég kevés volt az esélye,de ez van,én szeretem a tesóimat mindegy kivel vannak :)
2014. jún. 1. 14:59
 16/24 anonim ***** válasza:
52%

" rájuk lehet neten is keresni"

Tehát egy darab konkrét linket sem tudsz felmutatni :) Sejtettem, hogy mellébeszélés lesz bizonyítékok helyett :)

2014. jún. 1. 16:31
 17/24 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es! A 10-es vagyok, akiknek szerinted megszólalnia sem kellett volna... Rajtad kívül kapásból ketten írták az első, alig néhány választ számláló oldalon a 10%-ot, úgyhogy ha Te ezt a számot más kontextusban említetted, nem kellene felháborodnod.

Másodszor, ez az idézet tőled származik: "Olvassatok már normálisan utána, hogy géni adottságok miatti melegségnek az esélyei kb. 10% esélye van, tehát akik valóban nem tehetnek arról, hogy mások azoknak az okai az emberiséget érintve 10%ába esnek bele."

...A mondatod második felében Te ugyanúgy az EGÉSZ emberiség tíz százalékáról beszélsz... Szóval szövegértelmezés, és utána kritizálj másokat.

Minden jót!

2014. jún. 1. 16:38
 18/24 anonim ***** válasza:
12%

Nagyon-nagyon kicsi.

Ha mindkét gyereknek súlyos nemi identitásbeli problémái vannak, akkor az eredeti család - azon belül is a nő a legerősebben - nagyon-nagyon patológiás.

2014. jún. 1. 17:46
 19/24 anonim ***** válasza:
56%

Annyira bírom amikor olyanok magyaráznak akik nem is ismernek egy meleget sem.

Az utolsó már a nemi identitást is idekeverte.

Ezt tisztázzuk: nemi identitás -minek érzed magad, fiú, lány

Szexuális orientáció: kikhez vonzódsz szexuálisan, a két dolog egyáltalán nem függ össze.

Mi az, hogy gyenge jellem miatt lesz valaki meleg? Ezt honnan szedted.

Én leszbikus vagyok, azt tudom elmondani amit tapasztaltam.

"Leszbikusok" nagy része volt már férfival, volt szerelmes férfiba, férfi párja is volt, e mellett pont úgy viselkedik, mint azok a heterok nők akik imádják ha 5 percenként lealázza őket egy férfi. Ezek lelkileg sérült nők, nem igazi leszbikusok, apai terror, hülye nevelés az oka.

Vannak azok a leszbikusok (mint én) akik csak nővel voltak eddig, egyáltalán nem vonzódnak a férfiakhoz, nagyon kevés az ilyen.

Meleg férfiból ellenben rengeteg van, persze nem tarják magukat melegnek. Egy társkereső oldalon láttam, hogy a tag férfit keresett, mert a "férfiak az igazi nők", ja és heteronak volt bejelölve az adatlapján. Aztán ott a sok házas, családos ember, akik társadalmi elvárás miatt házasodtak össze egy nővel, de közben folyton férfiakkal henteregnek. Meglepődnétek mennyi ilyen van, a legtöbbről nem is gondolnátok. Nagy vallásos embert adják elő, jobberkednek.

Nem lepődnék meg ha az itt folyton mocskolódó emberek nagy része is meleg lenne, főleg azok a szentfazekak.

Én úgy gondolom van a homoszexuálisok között egy vékony réteg aki tényleg így született, nem külső tényező áll a dolog mögött.

És rengeteg lelkileg sérült nő, olyan férfiak akik képtelen érvényesülni az életben, kezelni a nőket. Itt is folyton írogatják 27 éves emberek, hogy nők közelében meg sem mernek szólalni...az ilyenekből is az lesz.

A női és férfi homoszexualitást nem lehet nagyon együtt kezelni.

Pride.hu az egyik legnagyobb meleg oldal.

[link]

Nézzétek meg mennyi komoly kapcsolat, szexpartner kereső van a nők, férfiak között.

Akiket ismerek melegek szinte mind folyton szívják az a hülye rusht, sok az alkoholista, drogos.

Valódi párkapcsolat nincs nagyon köztük, csak a szexre mennek.

Nőknél ellenkező a helyzet, inkább komoly kapcsolatot keresnek. Én 25 évesen csak egy nővel voltam, vele együtt is éltem, előtte egyetlen párkapcsolatom volt.

Mindenki csak találgat, meg a hurutinfon olvasottakat böfögi vissza. Tessék felmenni egy meleg oldalra és beleolvasgatni a fórumokba.

2014. jún. 1. 18:57
 20/24 anonim ***** válasza:
14: Nem nekem kell valamit alátámasztanom, hanem neked, de most bebizonyítottad, hogy híján vagy hiteles forrásnak és halvány fingod sincs róla, honnan/hogyan idézz. Vagyis felmerül az obligát kérdés, mégis miért nekem kéne rákeresnem, mikor itt te vagy az, aki érvek nélkül handabandázik valamiről. Még egyszer elmondom, egy egyszerű mezei website nem forrásértékű. Tanulj meg vitatkozni, ennyi lenne a tiszteletteljes kérésem, aztán jelentkezz.
2014. jún. 1. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!