Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Támogatjátok a gyereke...

Szülők! Támogatjátok a gyereketek, amíg az első m. helyén megkapja az első havi fizetését?

Figyelt kérdés

Kérnek erkölcsi bizonyítványt (szinte mindenhol), ha másik városban van a munka akkor bérlet kell (nekem 3 is), enni is kell, ha elő van írva a csinos viselet akkor 1-2 váltóruha (nekem 1 ingem és egy fekete nacim van, nem járhatok abba 5 napig)

Más pályakezdőt is így támogatnak a szülei?

2014. máj. 31. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, támogatnám, ha lenne olyan korú gyerekem

Érdekes, amugy amikor én a hivatalban bejelentkeztem, megkérdeztem milyen lehetőségem vannak amíg a wl tudok helyezkedni(mivel szerettem volna önálló lenni, és nem a szüleimet terhelni)

Olyasmit gondoltam, h tb támogatás, vagy kereseti, vagy akármi..ere.. Vállvonogatbpv az ügyintéző, hgy arra vannak a szülem(!!!!!)

És mkndom akinek nics, vagy nem tudnak segíteni? "Az így járt"

Egybkent van, vagy lehet( mert nem mindenhol) tbtamogatás az önkormanyzatnal, a feltetelek viszont olyanok, hogy aki megkapja az enni nem tud miből

2014. jún. 1. 06:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerencsére csak 2 hónapig voltam munkanélküli. A suli végén férjemmel összeköltöztünk. Mivel sejtettem, hogy nem lesz rögtön munkám, próbáltam spórolni az ösztöndíjamból, hogy be tudjak szállni a rezsibe és a kajapénzbe.

Végül sem férjemre, se a szüleimre nem kellett támaszkodnom, de biztos vagyok benne, hogy a szüleim is segítettek volna.

Összeségébe nagyon büszke vagyok magamra én is, és a szüleim is, hogy jól neveltek, és meg tudtam állni magam is a lábamon.

Egyébként a mai napig bármikor, bármiben számíthatok rájuk én is, és ők is rám.

2014. jún. 1. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!