Anyám csibéket kezdett el tartani a konyhában. Egyszerűen nem érti meg, hogy ez nem egészséges! Mivel érvelhetnék még neki? Már a testvéremmel sem beszél!
Szülinapjára a barátaitól keltetőgépet kapott ajándákba. Azóta folyamatosan csirkéket keltett eladásra, de a legtöbb a nyakán maradt, mert nem tudta eladni.
A kikelt csirkéket egy dobozban a konyhában tartja a tűzhely mellett, mert ott meleg van.
Az első alkalommal amikor látogatóba voltam, még jót nevettem rajta, mert mondta, hogy kirakja őket az udvarra.
Azóta szaporodtak a csirkék, és a dobozok is. Már vannak a nappaliban is.
A házban iszonyú büdös van, minden tiszta por, a padló pedig csibeszar, mert már akkorák a csirkék, hogy nem maradnak a dobozban, kirepülnek, és a házban szaladgálnak.
Próbáltunk vele beszélni, hiába.
A testvéremnek van egy fél éves fia. Anyu már vele is összeveszett, amiért nem viszi el hozzá a gyereket látogató. Folyton azt hajtogatja, hogy kényes a testvérem, meg másnál is vannak csirkék.
Hiába mondta neki a testvérem, hogy ott az udvaron tartják őket, nem a házban!
Mivel tudnám rávenni, hogy végre kirakja őket a francba? Már arra is gondoltam, hogy összetöröm azt a nyomorult keltetőgépet.
Ha mondom neki, hogy ez így nem egészséges, és ő is megbetegszik, akkor csak legyint rá egyet, vagy besértődik.
Próbáljátok meg több felületen meghirdetni a csirkéket, hátha elkel még egy jó pár és csökken némileg a mennyiség.
Vagy keressetek valamilyen alapítványt ami szegényeknek tudná őket adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!