Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám csibéket kezdett el...

Anyám csibéket kezdett el tartani a konyhában. Egyszerűen nem érti meg, hogy ez nem egészséges! Mivel érvelhetnék még neki? Már a testvéremmel sem beszél!

Figyelt kérdés

Szülinapjára a barátaitól keltetőgépet kapott ajándákba. Azóta folyamatosan csirkéket keltett eladásra, de a legtöbb a nyakán maradt, mert nem tudta eladni.

A kikelt csirkéket egy dobozban a konyhában tartja a tűzhely mellett, mert ott meleg van.

Az első alkalommal amikor látogatóba voltam, még jót nevettem rajta, mert mondta, hogy kirakja őket az udvarra.

Azóta szaporodtak a csirkék, és a dobozok is. Már vannak a nappaliban is.

A házban iszonyú büdös van, minden tiszta por, a padló pedig csibeszar, mert már akkorák a csirkék, hogy nem maradnak a dobozban, kirepülnek, és a házban szaladgálnak.

Próbáltunk vele beszélni, hiába.

A testvéremnek van egy fél éves fia. Anyu már vele is összeveszett, amiért nem viszi el hozzá a gyereket látogató. Folyton azt hajtogatja, hogy kényes a testvérem, meg másnál is vannak csirkék.

Hiába mondta neki a testvérem, hogy ott az udvaron tartják őket, nem a házban!

Mivel tudnám rávenni, hogy végre kirakja őket a francba? Már arra is gondoltam, hogy összetöröm azt a nyomorult keltetőgépet.

Ha mondom neki, hogy ez így nem egészséges, és ő is megbetegszik, akkor csak legyint rá egyet, vagy besértődik.

2014. máj. 27. 07:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem akkor már egyszerűbb és higiénikusabb lenne, ha kitenné a csirkéket az ólba és ő költözne be közéjük.Nekem anno nagyanyám tartott csibéket dobozban a szobájában.Baromi büdös volt!Akkor még nem zavart, mert kicsi voltam, játszottam velük és a ház többi pontja tiszta és lakható maradt.Na de hogy csirkeszarban járni és tyúkszaros asztalon enni, ez már nagyon durva!Tényleg büdös és egészségtelen porral lepik be a környezetüket(pelyhek, fekália, stb).Szerintem anyukád sajnos orvosi eset.Van igénytelenség, ami már beteges.
2014. máj. 27. 10:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Próbáljátok meg több felületen meghirdetni a csirkéket, hátha elkel még egy jó pár és csökken némileg a mennyiség.

Vagy keressetek valamilyen alapítványt ami szegényeknek tudná őket adni.

2014. máj. 27. 14:41
 13/13 Őszödi Ferenc ***** válasza:
Az ember a házba való, az álla meg az ólba / udvarra / istállóba. Ezt meg nem érteni nem okos dolog. Viszont buta.
2014. máj. 27. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!