Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Rokontartási per...

Mit tegyek? Rokontartási per indult ellenem és a végén gyerektartási peres ítéletet kaptam!

Figyelt kérdés

Több, mint 6 hónapja indult a per ellenem "rokontartási díj" címzéssel. Egyik perben rokontartásról a következő tárgyaláson gyerektartásdíjról szóltak az ítéletek.

Mit csináljak, hogy ezt ki lehessen kerülni, mert ügyvéd nélkül zajlott le, a paragrafusok hol az egyik, hol a másikra vonatkoztak. A véglegesre meg a gyerektartásra vonatkozó paragrafusokra lettek hivatkozva, de olyan időszakra, melyet már kifizettem és bizonyítani is tudom.

Forduljak ügyvédhez?

Mert úgy tudom, teljesen 2 különböző pernek kellett volna akkor mennie, nem egy kalap alá venni az egészet!

Várom a segítségeteket és véleményeteket.

2014. máj. 26. 08:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nappali tagozaton tanulnak, a nagyobbik a második szakmáját a kisebbik az elsőt végzi idén, mindkettő azt vallotta, hogy kitűnő tanulók, de nem kapnak ösztöndíjat. A nagyobbik színházba is jár előadásokra, mert színésznőnek tanul, de állítólag nem kap érte semmilyen pénzt. Ezt viszont nem tudom elhinni, mert dolgoztam ilyen helyen és megbízási szerződéssel kapták meg, még akkor is ha csak 1 mondatot elmondott a színpadon.
2014. máj. 26. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:

ember, tényleg ennyire sóherkedni kell?

kifizeted az ügyvédnek a munkadíját, és nem fog ilyenek miatt fájni a fejed!

Ha olyanon akarsz spórolni, amihez nem értesz, az mindig drága szokott lenni!

Ez kb. olyan, mintha nekiállnál vízvezetéket szerelni, de lövésed sincs a dologról...

keress ügyvédet!

2014. máj. 26. 14:25
 13/14 anonim ***** válasza:
15 nap a fellebbezési idő, az ítélet kézhezvételétől.
2014. máj. 26. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"a nagyobbik a második szakmáját"

Majd kijavít aki jobban tudja, de én úgy emlékszem, hogy csak az első szakma megszerzéséig köteles fizetni az apa.

MENJ ÜGYVÉDHEZ!!

2014. máj. 26. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!