Mit tegyek? Rokontartási per indult ellenem és a végén gyerektartási peres ítéletet kaptam!
Több, mint 6 hónapja indult a per ellenem "rokontartási díj" címzéssel. Egyik perben rokontartásról a következő tárgyaláson gyerektartásdíjról szóltak az ítéletek.
Mit csináljak, hogy ezt ki lehessen kerülni, mert ügyvéd nélkül zajlott le, a paragrafusok hol az egyik, hol a másikra vonatkoztak. A véglegesre meg a gyerektartásra vonatkozó paragrafusokra lettek hivatkozva, de olyan időszakra, melyet már kifizettem és bizonyítani is tudom.
Forduljak ügyvédhez?
Mert úgy tudom, teljesen 2 különböző pernek kellett volna akkor mennie, nem egy kalap alá venni az egészet!
Várom a segítségeteket és véleményeteket.
ember, tényleg ennyire sóherkedni kell?
kifizeted az ügyvédnek a munkadíját, és nem fog ilyenek miatt fájni a fejed!
Ha olyanon akarsz spórolni, amihez nem értesz, az mindig drága szokott lenni!
Ez kb. olyan, mintha nekiállnál vízvezetéket szerelni, de lövésed sincs a dologról...
keress ügyvédet!
"a nagyobbik a második szakmáját"
Majd kijavít aki jobban tudja, de én úgy emlékszem, hogy csak az első szakma megszerzéséig köteles fizetni az apa.
MENJ ÜGYVÉDHEZ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!