Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom nektek is feltünt...

Nem tudom nektek is feltünt e, hogy mennyire elszaporodtak a családi kapcsolatok oldalán az ilyen kérdések? 18-éves lettem, anyám, apám ki akar rakni a házból. Megtehetik e?

Figyelt kérdés
Egyes családokban miért csak addig kell a gyerek, amig pénzt lehet felvenni utánuk?

2014. máj. 17. 16:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

"csak addig kell a gyerek, amig pénzt lehet felvenni utánuk?"

Elárulom neked, ha magadtól nem jöttél rá eddig, hogy ez egy rendkívül rossz "üzlet" lenne, mert ehhez az összeghez a szüleidnek, még igen sokat mellé kell tenniük!

Amúgy neked nem tűnt fel, hogy a mostani ifjaknak mekkora az egójuk??

Mindegyiknek olyan nagy arca van mint egy kamion, és mindegyik utálja a szüleit.

(Tisztelet a kivételnek.)

Ennek ellenére, még huszonévesen is otthon lébecolnak a "mama-hotelben"!

Hiszen teljes panzió van otthon, a mama úgyis mos, a hűtő úgyis tele van, a számlákat meg úgyis kifizetik, és még a fűtés is megy.

Amúgy egy 18 éves, már NEM gyerek!

Igaz, ha azt hiszed, hogy a családi pótlék miatt kellettél a szüleidnek, akkor még agyban messze nem vagy 18 éves!

Elárulom, hogy annyiból nem lehetne kielégíteni egy mai fiatal átlagigényeit. (Okos telefon, internet, márkás cipő/ruha, bulizás, taníttatás, stb...)

Csak számold ki, hogy egy átlag -elhízott- tini, a kétszeresét megkajálja egy hónapban, mint a cs. pótlék összegének.

(Amúgy egészségére, de ne reklamáljon!)

2014. máj. 17. 18:00
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
5-ös: Áruld már el, hogy ma nyolc általánossal, 16 évesen hova mész el "inaskodni"? Gondolkodj már kicsit...
2014. máj. 17. 18:01
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Inaskodni mégis hány éves férjed van 200?

Mert az én nagyapám nem volt már inas hanem rendes iskolába tanulta a szakmáját pedig ő már 110 éves lenne.

2014. máj. 17. 18:32
 14/22 anonim ***** válasza:
42%

18:00

Nem kellene bántani a mai fiatalokat sem, biztosan megvan az okuk,hogy ilyen "nagy az arcuk".

Hiszen el anyagiasodott a világ, a gyerekek meg elkallódnak!

Nagyon nehéz megitélni, hogy kinek van igaza a szülõnek vagy a gyereknek!

2014. máj. 17. 18:47
 15/22 anonim ***** válasza:
75%
23 éves vagyok. 18 évesen kezdtem melózni. 20 évesen elköltöztem otthonról, 21 évesen szültem meg a fiamat és nagyon remélem, h ő 18 évesen nem lesz ekkora hülye, h azt higgye, h én azért szültem meg őt, h felvegyem utána a pénzt.... Igazán kiszámolhatnátok, h tényleg mennyibe kerül egy gyereket eltartani! Aztán lehet okoskodni és nem hogy örülnétek, h egyáltalán vannak szüleitek!
2014. máj. 17. 18:57
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

Nekem az a fura, hogy a válaszolók kétféle választ adnak 18 évessel kapcsolatos kérdésre.

1. bármit csinálhat, elköltözhet, stb stb.

2. jelentse fel az anyját, amiért ki akarja rakni 18 évesen. WTF????

2014. máj. 17. 19:23
 17/22 anonim ***** válasza:
57%

A mai fiatalokat a mai szülők nevelték ilyenre nem más.

Aki meg az inaskodás baromságot írta annak csak gratulálni tudok. Én a gyerekemnek többet akarok megadni, minthogy 8 általánossal betanított munkás legyen és egész életében létminimum alatt vegetáljon.

2014. máj. 17. 21:12
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
A mostani 18-20 évesek pontosan hány éves korukig szeretnék nevelni és eltartani a gyerekekiket? Melyik lesz az az év, amikor azt mondjátok neki, mostmár el kéne költöznöd édes gyermekem. Mert megsúgom, ha ti nem mondjátok annak a gyereknek, akkor az ott marad örökre.
2014. máj. 17. 21:17
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Én személy szerint ameddig tanul bármeddig eltartom őket. Dolgozni meg úgyis elmennek ha befejezték a sulit mert nem léhűtőknek neveltem. Jelenleg az egyetem a munkahelyük.
2014. máj. 17. 21:22
 20/22 anonim ***** válasza:
94%

19-es: ez nincs így.. Kevés fiatal van, aki önszántából marad otthon. Nyilván megvan az a réteg, aki 30 évesen is élvezi ha mos rá az anyukája, mi a barátaimmal amikor 17-18 évesek voltunk alig vártuk hogy elköltözhessünk otthonról. Szerencsés helyzetben voltam, mert a szüleim tudtak támogatni, saját erőből nem tudtam volna elköltözni és az egyetem mellett dolgozni.

Írta valaki hogy régen 10-14 évesen elmentek cselédnek meg konzervgyárba.. Hát ekkora marhaságot mondani komolyan.. Teljesen más világ volt, ma minimum 16-nak kell lenni hogy akár diákszövetkezetben dolgozhass, érettségivel állandó munkát találni meg nagyon nehéz. Könnyű mondani egy 18 éves gyereknek, hogy éljen meg, de olyan világot élünk ahol a burger kinges melórért is diplomás emberek versengenek.

2014. máj. 17. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!