Szülők, hogy reagálnátok, ha kiderülne, hogy a lányotok terhes?
Ráadásul a 29 éves főnökötöktől, akit ki nem állhattok, mert szerintetek egy gazdag szélhámos, aki mindig eléri, amit akar és mindenki átgázol.
Mi lenne a reakciótok?
Szerintetek egy ilyen dolgot hogy lehetne a legjobb módon közölni?
(a lány egyetemista)
Utolsóval erek egyet.. Én is a 3 év titkolózáson akadnék ki...
Nem nekem kell szeretni a vejemet, hanem a lányomnak.. A hazugsagot nehezen tűrném.
Felnőtt ember a lanyom, szerribtem eltudja dönteni, hogy mikro akar, vagy mire tud gyereket vállalni...
Persze az eltartásról gondoskodjon maga, hiszen egy csaladot csak úgy lehet alapítani..
Természetesen segítenem, ahol tudnám, de nem nekem szül, de ez evidens azt hiszem..
Egy ideig tuti mosolyszünet volna, de a hazugság miatt...hogy van egy olyan kapcsolata amibe egy gyereket is be mer vallani, és én mint szülője nemtudok erről. Persze ha évi 3-4 szer atlalkoznank, akkor ez termeszetes is lehetne...de nekem a kérdés alapjan nem ez jön le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!