Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, hogy reagálnátok, ha...

Szülők, hogy reagálnátok, ha kiderülne, hogy a lányotok terhes?

Figyelt kérdés

Ráadásul a 29 éves főnökötöktől, akit ki nem állhattok, mert szerintetek egy gazdag szélhámos, aki mindig eléri, amit akar és mindenki átgázol.

Mi lenne a reakciótok?

Szerintetek egy ilyen dolgot hogy lehetne a legjobb módon közölni?

(a lány egyetemista)

2014. máj. 17. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

Utolsóval erek egyet.. Én is a 3 év titkolózáson akadnék ki...

Nem nekem kell szeretni a vejemet, hanem a lányomnak.. A hazugsagot nehezen tűrném.

Felnőtt ember a lanyom, szerribtem eltudja dönteni, hogy mikro akar, vagy mire tud gyereket vállalni...

Persze az eltartásról gondoskodjon maga, hiszen egy csaladot csak úgy lehet alapítani..

Természetesen segítenem, ahol tudnám, de nem nekem szül, de ez evidens azt hiszem..

Egy ideig tuti mosolyszünet volna, de a hazugság miatt...hogy van egy olyan kapcsolata amibe egy gyereket is be mer vallani, és én mint szülője nemtudok erről. Persze ha évi 3-4 szer atlalkoznank, akkor ez termeszetes is lehetne...de nekem a kérdés alapjan nem ez jön le...

2014. máj. 17. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
Még mindig nem mondtad el otthon, hogy apád főnökével vagy és gyereketek lesz? Akkor a 9 hó alatt hány kérdést fogsz kiírni?! Mindenki másképp reagál erre, a fejedet nem fogják megsimogatni, de a te dolgod. Nem kell ezen ennyit parázni.
2014. máj. 17. 14:58
 13/16 Őszödi Ferenc ***** válasza:
42%
Szuper, lagzi lesz!
2014. máj. 17. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha a lányomnak tetszik és boldog, akkor aldasom rájuk. A titkolózás viszont megbantana.
2014. máj. 17. 16:46
 15/16 anonim válasza:
41%
Úgy felpofoznám, hogy az csak na utána pedig felmondanék a munkahelyemen de előtte jól beolvasnék a főnökömnek ja és persze a lányomat kidobnám otthonról kitagadnám teljesen megszakítanám vele a kapcsolatot.
2014. jún. 9. 13:49
 16/16 anonim válasza:
25%
Utolsónak igaza van én is adnék neki.
2014. jún. 9. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!