Mit tegyek, hogy ha apukán nem akarja aláírni a külföldre utazásomhoz szükséges papír?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és én anyukámnál élek, de apukámmal is jó a kapcsolatom.Anyukámnak van egy élettársa aki velünk él a fiával.Az van, hogy szeretnénk kiköltözni külföldre és ahhoz, hogy ez sikerüljön apukámnak alá kéne írnia egy papírt.Apukám nagyon mérges anyára amiért elhagyta őt.Ezért semmibe nem egyezik bele.(apukámnak alkohol fogyasztási problémái vannak=alkoholista)Hogyan kérjem meg, hogy írja alá a papírt?Tuti nem engedi meg...
13/L
2014. máj. 8. 21:05
1/18 anonim válasza:
Beszélj vele, mondd meg, hogy neked ez fontos, de ha ekkor sem írja alá, nem tudsz mit tenni.
2/18 anonim válasza:
Nem elég, hogy elhagyta az anyád, de még téged is kivisz az országból. Így még nem gondoltál a helyzetre? Szegény, én sajnálom apukádat. Ugyanúgy az ő gyereke is vagy, nem lenne fair ha anyád kivinne magával.
3/18 anonim válasza:
Előző! Akkor éljél te egy alkesszel együtt!
4/18 anonim válasza:
Szerintem amikor részeg akkor próbáldeg alá iratni vele. ha be kell menni hivatalba akkor meg zsarold meg érzelmileg. esetleg készíts video felvételt amilor részeg azt is felhasználhatod több módon.
5/18 anonim válasza:
Jaj persze mert itt minden elvált férfi alkesz. Csak tudnám akkor minek szülnek nekik a nők.
6/18 anonim válasza:
#5: A kérdező írta, hogy alkesz. Tudsz olvasni?
7/18 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a gyámügyön ha megfelelően alátámasztott indok van, hogy pl. külföldön biztosabb lesz a megélhetés, a gyerekek érdekében történik azért mert... stb. akkor ott is lehet kérvényezni.
Menjetek a gyámügyre. Anyukád meg egy erős nő, hogy elvált az alkoholista apádtól.
8/18 anonim válasza:
Tudok és akkor mi van. Én meg megnyertem a lottó ötöst azt írtam.
9/18 A kérdező kommentje:
Félek mert nagyon agresszív és többször is megverte anyukámat...
2014. máj. 8. 21:27
10/18 anonim válasza:
Ahhoz, hogy kiköltözz külföldre állandóra, a Gyámhatóság engedélye is kell. Nem elég apukádé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!