Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy ha apukán...

Mit tegyek, hogy ha apukán nem akarja aláírni a külföldre utazásomhoz szükséges papír?

Figyelt kérdés

A szüleim elváltak és én anyukámnál élek, de apukámmal is jó a kapcsolatom.Anyukámnak van egy élettársa aki velünk él a fiával.Az van, hogy szeretnénk kiköltözni külföldre és ahhoz, hogy ez sikerüljön apukámnak alá kéne írnia egy papírt.Apukám nagyon mérges anyára amiért elhagyta őt.Ezért semmibe nem egyezik bele.(apukámnak alkohol fogyasztási problémái vannak=alkoholista)Hogyan kérjem meg, hogy írja alá a papírt?Tuti nem engedi meg...

13/L

2014. máj. 8. 21:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele, mondd meg, hogy neked ez fontos, de ha ekkor sem írja alá, nem tudsz mit tenni.
2014. máj. 8. 21:06
 2/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem elég, hogy elhagyta az anyád, de még téged is kivisz az országból. Így még nem gondoltál a helyzetre? Szegény, én sajnálom apukádat. Ugyanúgy az ő gyereke is vagy, nem lenne fair ha anyád kivinne magával.
2014. máj. 8. 21:09
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
Előző! Akkor éljél te egy alkesszel együtt!
2014. máj. 8. 21:16
 4/18 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem amikor részeg akkor próbáldeg alá iratni vele. ha be kell menni hivatalba akkor meg zsarold meg érzelmileg. esetleg készíts video felvételt amilor részeg azt is felhasználhatod több módon.
2014. máj. 8. 21:18
 5/18 anonim ***** válasza:
35%
Jaj persze mert itt minden elvált férfi alkesz. Csak tudnám akkor minek szülnek nekik a nők.
2014. máj. 8. 21:18
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
#5: A kérdező írta, hogy alkesz. Tudsz olvasni?
2014. máj. 8. 21:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, hogy a gyámügyön ha megfelelően alátámasztott indok van, hogy pl. külföldön biztosabb lesz a megélhetés, a gyerekek érdekében történik azért mert... stb. akkor ott is lehet kérvényezni.

Menjetek a gyámügyre. Anyukád meg egy erős nő, hogy elvált az alkoholista apádtól.

2014. máj. 8. 21:21
 8/18 anonim ***** válasza:
18%
Tudok és akkor mi van. Én meg megnyertem a lottó ötöst azt írtam.
2014. máj. 8. 21:21
 9/18 A kérdező kommentje:
Félek mert nagyon agresszív és többször is megverte anyukámat...
2014. máj. 8. 21:27
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Ahhoz, hogy kiköltözz külföldre állandóra, a Gyámhatóság engedélye is kell. Nem elég apukádé.
2014. máj. 8. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!