Apámmal olyan veszekedések vannak, hogy számomra ismeretlen szitokszavakkal szid, de nagyon durván. Lexarja, hogy holnap iskola, ordít, pofázik. Nem hajlandó szedni a gyógyszereit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én is mondom aztán neki amit gondolok, de közel se úgy, ahogy ő. Egyszerűen nem tudok elaludni, az idegtől. Lelkiismeretfurdalás nélkül tudnám megölni. A józan ész, ami akadályoz. Idegbajos is, ahogy ordítozik látszik a fején, hogy nem tiszta. Ágyam mellett van egy fokos. Mindig attól tartok, hogy éjszaka megöl. Nem beszámítható, ön és közveszélyes. El lehetne vitetni? Amúgy jól keresne, de minden pénzét elszórja, sőt, még amit anyum keres abból is van hogy költ. Értelmetlen dolgokra, és ha anyum nem ad neki, akkor elkezd ordítozni, hogy csalja, meg dugdossa a pénzt. Közbe apám csalja anyámat. Anyám nem hajlandó elválni. Tőlem is al akarja szedni a pénzt, de már nem adom oda. Volt, hogy nekemesett. Átmentem a szomszédhoz (akivel csalta anyámat...) ő a kezembenyomott valami nyugtatót. Hogy én szedjem be. Azóta ott se voltam. Anyám nem is veszi tudomásul, hogy ez a féreg csalja. Pedig többen mondták már.2014. ápr. 30. 00:26
11/13 anonim válasza:
De mire szedi a gyógyszert, mi a baja, mi a diagnózis?
12/13 anonim válasza:
Gondolom bipoláris zavara van, hosszú mániás epizódokkal.
Költözz el, ha teheted. Nem tudom, hogy mi az, ami visszatart, de semmi nem ér ennyit. Ha ez a betegség kezeletlenül marad, az egész család belerokkan, te is.
13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom a diagnózist. Valami közepes erősségű nyugtatót szedett, de a nevét sem tudom.
2014. máj. 1. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!