Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki volt már így, hogy ennyi...

Ki volt már így, hogy ennyi haragot érzett?

Figyelt kérdés
Apámék elváltak, ő maradt a házba de a fele anyámé de ő költözött ki. Szinte minden ott maratd neki, nem sokat fizetett ki anyámnak. A zárat lecserélték, a ( tesom vele maradt) holott nem lenne joga, mivel a fele ház anyué! A nőjét oda hordja, a nőcske nintha otthon lenne úgy járkál ki-be a házunkan. Még anno a vettem valamit amit most vissza kértem, mire ők eladták! És még nekik áll feljebb, hogy azt mondtam, akkor fizessék ki! Anyu azt mondta visszaköltözik, ha továbbra is oda hordja a nőjét, mivel az egyik szoba neki vann fenntartva! Azt mondta apám, h szó sem lehet rólla!!! Hát ne b...a már meg.... úgy, de úgy UTÁLOM őket!!!!!!!! Úgy szeretnék bosszút állni miért ilyen szemetek, annyit sírtam már miattuk, h nem igaz, nem vagyok " szemét " ember , de most elmondhatatlan haragot érzek!!!! És nem tudom, h h de egyszer mindent megbosszulom, amit velünk tettek!!! Volt már valaki így a " családtagjaival " ?? Arra sem méltóak, hogy így nevezzem őket!!
2014. ápr. 20. 17:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A visszaköltözés, hidd el nem megoldás. Anyukádnak kellene elérnie, hogy az őt megillető vagyonrészt megkapja, ők meg csináljanak a nővel amit akarnak.
2014. ápr. 20. 18:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez az!!! Nem akarja kifizetni, mivel ő megmondta, h soha nem vett fel hitelt, ezután sem fog!! "áruljuk" a házat...de már mióta! :( nem fog elkelni az tuti. Már voltak érdeklődők de most, h apa mint mond nekik azt ki tudja...
2014. ápr. 20. 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk anyum azzala feltetellel hagyta ott a fele hazat apukamnak, hogy a nevemre iratja... ez azota se tortent meg, es apam asszonykaja es a feltesom visznek mindent valaskor. Bennem csak azert van gyulolet mert azt a hazat apaek szereztek nagy munka aran a nagysasszony semmit nem tett erte.. :(
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú folyamat (nekem 3 évembe került) d elehet kérni a bíróságon a kényszeres ingatlan eladást.

Ugyanez volt a helyzet. Közös ingatlan (fele-fele arány). Én menekültem el, költöztem albérletbe gyerekkel, a volt férjem meg otthon vakargatta. Többszöri kérésemre, nem fizetett ki, sőt a vevőket elzavarta, vagy iszonyú magas árat mondott az ingatlanra. Végül vagyoni pert indítottam el, ahol legalább 4x elutasította az ingatlan szakszerű értékelését, végül a bíró kirendelt egy bírósági értékelőt. Majd kijelentette, hogy vagy kifizeti a felét, vagy eladjuk X időn belül. Ha hátráltatja az eladást, akkor a bíróság fogja elárverezni annyiért amennyiért elmegy, és az lesz felezve. Na ettől beijedt, és így fizette ki az értékelési összeg felét.

5/11 anonim ***** válasza:
100%
Adjon fel anyukád is hirdetést, és akkor ő kap hírt az érdeklődőkről. Mindkettejüknek érdeke eladni a házat hosszú távon.
2014. ápr. 20. 18:07
 6/11 anonim ***** válasza:
93%
pereljétek be
2014. ápr. 20. 18:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is anyukád hirdessen, apukád szerintem szabotál.
2014. ápr. 20. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Nehez lesz eladni kinek kell egy fel haz egy problemas lakoval?

Ugyved tanacsat kell kerni.

Reszvetem!

Az OTTHONt elveszteni rettenetes!

Sajnalom szivböl!

2014. ápr. 20. 19:07
 9/11 A kérdező kommentje:

Hihetetlen, hogy egy gyermek ennyire megtudja gyűlölni az apját, testvérét!!! De azt adom, amit kapok!!

Miért ilyen nehéz az élet???

2014. ápr. 20. 19:14
 10/11 A kérdező kommentje:
A pert hogy kezdjük el? Mit kell tenni, ha eladó a ház, de biztos nem kel el? Mit tudunk tenni???
2014. ápr. 20. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!