Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvált vagyok, a fiam (17év)...

Elvált vagyok, a fiam (17év) az anyánál lakik, de most vissza költőzne hozzám, lehet ilyen, s ha igen akkor mik a feltételei, s ki kapja a családi pótlékot?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 18. 12:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
mekkora a realitáasa annak, hogy olyan szülő kapja a gyereket, akinek a csp-től függ, tud-e adni enni neki? Hiába pontoztok le, én is pénzből élek, sajnos nem túl jól, de el nem tudnám képzelni, hogy ha a gyerekem hozzám akarna jönni, mert a másik szülőnél rossz neki, 10ezer ft-tól függjön, hagyom-e kínlódni őt.
2014. ápr. 18. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy valakit ÉRDEKEL, hogy ki kapja a fenti esetben a csépét, nem azt jelenti, hogy ETTŐL FÜGG a döntése.

Pl. ha én teherbe esnék, és feltenném a kérdést, hogy vajon milyen ellátásokra lennék jogosult ilyen meg olyan munkaviszony után, az nem azt jelenti, hogy ettől függ, hogy abortuszra megyek-e.

2014. ápr. 18. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

12:46-os:

"el nem tudnám képzelni, hogy ha a gyerekem hozzám akarna jönni, mert a másik szülőnél rossz neki, 10ezer ft-tól függjön, hagyom-e kínlódni őt."

Szerintem igen komoly szövegértelmezési problémáid vannak!!!!

A kérdezö ugyanis NEM azt írta, hogy attól teszi függövé, hogy odaveszi-e a gyereket magához, hogy megkapja-e a családi pótlékot, hanem AZT, hogy ha a gyerek már nála él, hogyan tudja a gyerekre járó pénzt is odakérni magához.

Ez teljesen más, mint amit te mesélsz. Ahelyett, hogy veszekedsz meg hülyeségeket írsz, inkább próbálj meg megtanulni úgy olvasni, hogy a szövegét fel is tudjad fogni!!!!!

2014. ápr. 18. 14:11
 14/15 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 18. 16:51
 15/15 anonim ***** válasza:
79%

mi van, ha apuka közalkalmazott, és havi 78at kap kézhez, amiből még lakbért is fizet?

talán nem úgy van, hogy a plusz tizest luxuscikkekre akarja költeni, hanem igenis muszáj ahhoz, hogy ételt tudjon adni egy 17 éves kamasznak.

Szerintem aki ilyen hülyeséget válaszol, hogy olyan nincs, hogy a tizes fontos lehet, annak egyrészt nincs gyereke, kettő, kevés fogalma van arról, milyen szegénynek lenni.

2014. ápr. 18. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!