Tudnatok segiteni? De ne pszichologust javasoljatok meg ilyesmit mert nem vagyunk olyan anyagi helyzetben
Figyelt kérdés
Apam alkoholista.Emiatt napi renden veszekedes van kozte es anyukam kozott amit mar nem birok.miattuk ingerult vagyok a barataimmal es nem tudok megbizni mar senkiben es lassacskan mar arra a szintre jutok hogy csaladot sem szeretnek miattuk.tudom hogy minden csaladban vannak veszekedesek de ami mar itt vegbemegy nalunk az nem mindennapos.minden aldott szent nap ez tortenik.es olyanokat mondanak egymasnak hogy szakadjon meg a nyakad meg bar sose ismertelek volna meg.es neha olyanokatis hallottm anyukam szajabol hogy miattam nm vallt el tole.es ez ugy jon le hogy en vagyok mindenert a hibas,emrt ha nem szulettem volna meg akkor nem lenne msot ilyen eletuk.es nem egyszer voltak mar verekedesek is foleg kisebb koromban es durvan sertegetnek engemis es nem egyszer elcsattant egy ket utes amit megsem erdemeltem...a siras nalam pedig mar megszokott es lasacskan amr nem tudom szinlelni masok elott a mosolyt..mit tehetnek?2014. ápr. 12. 20:16
11/12 anonim válasza:
Hát én tanár vagyok, és semmi használható pszichológiát nem tanultunk, csak vizsgálati adatokat vágattak be velünk. Pedagógiából sem oktatták a tanítás mikéntjét, ehelyett a híres pedagógus szakemberek meg pedagógiai iskolák nevét kellett megtanulni.
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, erre egyetlen megoldás létezik, ha majd elköltözöl. Kezdd el gyűjteni az adatokat, hová mehetnél városba dolgozni, ahol tudsz közös albérletet, szobát kivenni más fiatalokkal. Ha nincs szakmád, az nem jó, akkor csak udvarsepregető meg takarító lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!