Mit szólnátok ha a lányotok szobájában egy halom szexuális játékszert találnátok?
Figyelt kérdés
Nem kutakodás közben, hanem a lány nyíltan a szekrénypolcon meg az éjjeliszekrényen tartja őket, még csak nem is szégyenli. Elbeszélgetnétek vele hogy ez igy nincs rendben, és pakolja el normálisan az ilyen dolgait mert ti erre nem vagytok kiváncsiak? Vagy nem szólnátok semmit, ő szobája azt csinál amit akar?2014. márc. 30. 17:32
11/21 anonim válasza:
hát gáz,hogy ennyire olyan helyen rakja,mellesleg....elég visszataszító,és szégyeln ivaló.....amúgy mi volt a polcon műfarok-turbó vibrátor-pi..nafeszítő? :D Hahah
12/21 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem cserélgeti minden nap az élő farkat. Ne járkálj a szobájába, gondolom ő se járkál a tietekbe.
13/21 anonim válasza:
mondjuk igen,inkább mint hogy mindennap más kolbászon ugráljon....de az tény,hogy a lányodnak annyi esze sincs mint egy marék lepkének.
14/21 anonim válasza:
Vagy anyuka folyton bemászkál és megunta a lánya. Nem tudott mást kitalálni, hiába kérte, de a szép szó nem használt. Vagy szexmániás a csaj. Ki tudja, mi a valós ok?
15/21 anonim válasza:
22 évesen abszolút az ő dolga, hogy mit csinál. Semmi probléma nincs ezzel, ha éppen nincs állandó pasija, inkább használjon műf.szt, mint hogy random emberekkel dugjon buli után részegen. Neked meg kár ennyire kiakadni, ne legyél ilyen prűd, árt az egészségnek.
16/21 anonim válasza:
A párommal külön élünk a szüleitől, de após simán megjegyezte, hogy az óvszert rakjuk el, mert nem kell azt senkinek látnia... :D
Szóval szerintem mond meg neki, hogy téged nem zavar, hogy vannak ilyen játékai, de legyen szíves rakja el őket a szekrénybe, fiókba. Még ha külön lakna is, legyen annyi benne, hoyg elrakja, higiénikusabb is.
17/21 anonim válasza:
Most nem azért de pofám leszakadna ha így közszemlére tenném a cuccaim. Annyi idős vagyok mint a lányod, nekem is vannak intim dolgaim, sikósító meg egyebek, de már az tök ciki volt amikor a húgom véletlenül meglátta. Szerintem az nem oké hogy így ki pakolja őket. Én szólnék neki hogy tegye el.
18/21 anonim válasza:
22 éves lánynak nem mind1, hogy hol vannak a cuccai? Nem vagy rá kíváncsi, hát nem kell bemenni a szobájába, ennyire egyszerű.
19/21 anonim válasza:
Szerintem undorító. Oké, hogy a saját szobája, de az ember jön-megy a lakásba bevisz egy-egy cuccot, ruhadarbot ledob az ágyra stb. Nem lehet teljesen elszeparáltan élni, vagy akkor zárja a szobáját. Én egyszer láttam meg anyámét, egyszer hugomét 10 év alatt, pedig nem volt kirakva a polcra mégis belebotlottam. Szerintem undorító, ha valaki szem előtt tartja. Alapból nem is valami higénikus szerintem ha ott porosodik a polcon. Olyan viszont volt velem is, hogy kaptam ilyen játékszert, de sose használtam valami gagyi dolog volt és sokéig ott állt a polcomon becsomagolva, sose használtam aztán nemrég ki is hajítottam.
20/21 anonim válasza:
Mondjuk valóban az ő dolga, hogy milyen szexuális játékszerei vannak. Maximum normális hangnemben megkérném, ha lehet, ne jól látható helyen tartsa, no nem miattam, hanem az esetleges vendégei miatt, akiket behív a szobájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!