Mit tehetek, ha szüleim annak ellenére sem bíznak számítástechnikai tudásomban, hogy sikeresen elvégeztem egy ilyen iskolát?
#10, miért, ő fizesse az anyagköltséget is, ha már munkadíj sincs semmilyen formában? Jó logika..
#9, együttérzésem! Az a helyzet hogy kicsit nagyon hagytad a nyakadra nőni a kedves nemrokonlelkeket, rokonságot. Tudom, könnyű kívülről dumálni, de már rögtön az elején, megismerkedéskor kell lefektetni a határokat, csúnyán hangzik, de idomítani őket. Te teret engedtél a sztereotípiáknak, így oktondi módon - az ember már csak ilyen - folytatólagosan felhasználtak téged és ennek nincs vége, de ezt te is tapasztalod. Inkább az elején legyen sértődés, akkor kínáld meg a valósággal őket, mint önkéntes rabigába hajtsd fejed. Ugyanilyen helyzetbe kerülhettem volna, de inkább bevállaltam a némi surlódást, de hosszú távon jobb, elmagyaráztam, hogy példákkal, hogy amit ők magától értetődőnek vesznek, mert nem ők dolgoznak vele, a másiknak az is munka, idő. Azóta tisztelettudóan és ésszel kérdeznek eleve cserébe felajánlva valamit, mondjuk savanyúságot.:) Így szívesen fordítok rá energiát, viszont ide el kellett jutni, ezt beléjük kellett nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!