Beleszerettem az apám barátjába. Hogy mondjam el anyának úgy, hogy ne kapjon idegbajt?
Nem véleményt kérek a kapcsolatunkról, mielőtt jönnének a kommentek, hogy naiv vagyok, kihasznál, eldob majd, stbstb. Tisztában vagyok a kapcsolatunk esetleges rizikóival.
Nem olyan közeli barátok apával, de azért jóban vannak.
Már fél éve tart ez az egész köztünk, de nyáron is "kavartunk" párszor, de akkor nem gondoltam semmi komolyra.
Először anyának szeretném elmondani, de a szüleim túlféltettek mindig is, ráadásul ez az első kapcsolatom, szóval kicsit tapasztalatlan vagyok.
Utolsó!
Bármennyire is savanyú a szőlő neked, de teljesen törvényes a kapcsolatuk.
Ráadásul a magánügyük!
Te viszont "pedózol" egy számodra ismeretlent, csak azért mert nem fűlik a foga egy hozzád hasonló, lelakott és elhízott középkorú szétfolyt primitív asszonysághoz?!
"Bármennyire is savanyú a szőlő neked, de teljesen törvényes a kapcsolatuk.
Ráadásul a magánügyük!"
Gondolom neked az is törvényes lenne ,ha a 14 éves kishúgoddal ..összes jön egy 26 éves. Inkább maradtál volna csendben. Ez szerinted magánügy? Ha jól tudom ezt még olvashatja másik ezer ember.
Utolsó!
"Gondolom neked az is törvényes lenne ,ha a 14 éves kishúgoddal ..összes jön egy 26 éves. Inkább maradtál volna csendben. "
Jobb lett volna, ha inkább "te maradsz csendben", mert most rohadtul mellé lőttél, mivel 14 éves kortól, már TÖRVÉNYES!!!
Persze te attól még pont ugyan ilyen primitív maradsz, hogy nem ismered a jogszabályokat!!
Húú. Rizikós.
De tudod, valahol megértelek. A lányok alapból korán érnek meg akár egy komoly kapcsolathoz is, a fiúk/férfiak pedig később.
Ismertem én már öreg fiatalt és fiatal öreget... É és Föld volt.
Nekem is voltak kavarásaim, mondjuk én egész végig titokban tartottam szüleim előtt, mert repültem volna itthonról ha kitudódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!