Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Beleszerettem az apám barátjáb...

Beleszerettem az apám barátjába. Hogy mondjam el anyának úgy, hogy ne kapjon idegbajt?

Figyelt kérdés

Nem véleményt kérek a kapcsolatunkról, mielőtt jönnének a kommentek, hogy naiv vagyok, kihasznál, eldob majd, stbstb. Tisztában vagyok a kapcsolatunk esetleges rizikóival.

Nem olyan közeli barátok apával, de azért jóban vannak.

Már fél éve tart ez az egész köztünk, de nyáron is "kavartunk" párszor, de akkor nem gondoltam semmi komolyra.

Először anyának szeretném elmondani, de a szüleim túlféltettek mindig is, ráadásul ez az első kapcsolatom, szóval kicsit tapasztalatlan vagyok.

2014. márc. 27. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Szóval ő akkor egy 30-40 év körüli pasi ,aki kavart egy akkor 16-17 éves kislánnyal. Véletlen nem PEDOMACINAK hívják? Miért nem a saját korosztályából válogat? Vagy ennyire szerencsétlen?
2014. márc. 31. 19:30
 12/18 anonim ***** válasza:
17%

Utolsó!

Bármennyire is savanyú a szőlő neked, de teljesen törvényes a kapcsolatuk.

Ráadásul a magánügyük!

Te viszont "pedózol" egy számodra ismeretlent, csak azért mert nem fűlik a foga egy hozzád hasonló, lelakott és elhízott középkorú szétfolyt primitív asszonysághoz?!

2014. ápr. 1. 04:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Utolsó te mennyire primitív vagy. Semmibe nem telne egy ilyen naiv kislányt megszerezni ,nekem az ilyen nem kihívás. Azt hozzá tenném ,hogy biztos jobb kiállásom van mint a szerencsétlen barátjának. De képzeld nálam teljesen mindegy a külső ,az írásodból annyi derül ki számomra ,hogy te egy magát mutogató ,sablonos ,műnő vagy. Gondolom nálad is csak a kinézet számít ,ezért is szeretem kihasználni az ilyen buta lányokat ,mert megérdemlik.
2014. ápr. 1. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

"Bármennyire is savanyú a szőlő neked, de teljesen törvényes a kapcsolatuk.

Ráadásul a magánügyük!"

Gondolom neked az is törvényes lenne ,ha a 14 éves kishúgoddal ..összes jön egy 26 éves. Inkább maradtál volna csendben. Ez szerinted magánügy? Ha jól tudom ezt még olvashatja másik ezer ember.

2014. ápr. 1. 19:18
 15/18 anonim ***** válasza:
összejönne*
2014. ápr. 1. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó!

"Gondolom neked az is törvényes lenne ,ha a 14 éves kishúgoddal ..összes jön egy 26 éves. Inkább maradtál volna csendben. "

Jobb lett volna, ha inkább "te maradsz csendben", mert most rohadtul mellé lőttél, mivel 14 éves kortól, már TÖRVÉNYES!!!

Persze te attól még pont ugyan ilyen primitív maradsz, hogy nem ismered a jogszabályokat!!

2014. ápr. 2. 04:52
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen mindegy ,hogy törvényes e vagy sem ,attól még nagyon szánalmas.Ha jól érzi magát vele akkor sok boldogságot..
2014. ápr. 2. 12:45
 18/18 anonim ***** válasza:

Húú. Rizikós.

De tudod, valahol megértelek. A lányok alapból korán érnek meg akár egy komoly kapcsolathoz is, a fiúk/férfiak pedig később.

Ismertem én már öreg fiatalt és fiatal öreget... É és Föld volt.

Nekem is voltak kavarásaim, mondjuk én egész végig titokban tartottam szüleim előtt, mert repültem volna itthonról ha kitudódik.

2014. ápr. 12. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!