Mit tegyek? Gyermekotthon szóba jöhet? Segítség!
Itthon napi szinten egésznap csak veszekedés van .Ezt már nem bírom tovább!Már kb. 2 napja nem szólunk egymáshoz a szüleimmel...Mindennek elmondanak és ez rohadt rosszul esik.Idegbeteggé tesznek.Ez a tanulásom kárára fog menni!Elakarok szabadulni itthonról de hogyan!?
Amúgy nyolcadikos kitünő tanuló vagyok és megyei versenyekre járok és ezt nem szeretném ha a családom elrontaná.
A (normális)válaszokat előre is köszönöm!
14/F
Min veszekszenek állandóan?
Nem tudsz inkább nagyszülőkhöz menni?
Velem veszekszenek.Leginkább azon hogy az öcsém felhúz én meg rászólok(még egyszer nem ütöttem meg)
és ebből a kis dologból egy jó nagy veszekedést csinálnak...az a lényeg hogy kis dolgokbók vannak ezek a veszekedések és mindig ên vagyok s végén a rossz....nem hozzájuk nem megyej nem akarok a terhükrd lenni
Elmenekülni a problémák elöl feleslegesek mert megtalálnak megint.
Te most érsz bele a tinikorba, ami mind neked, mind a szüleidnek óriási változás. Benned tombolnak a hormonok, ök meg egyszerüen nem értenek meg téged.
Erröl beszélnetek kellene. Amit tehetsz, hogy össze írod mik azok amik téged bántanak, mit látsz te másképp, mikor veszekedés van egy napló szerüen ezeket leírod. Majd amikor elég eröt érzel benned, egyszerüen eléjük állsz a problémáddal.
Ha egyedül félsz esetleg, nagyszülök, nagynéni, anya legjobb barátnöje stb...-t kellene megkeresni akivel elöször beszélsz a bajodrol, majd vele együtt a szüleid elé állsz.
Èn is voltam tini, és néha azt kívántam bár csak fedél nélküli lennék. Sokat veszekedtünk az anyukámmal. Anyu is kiborult apró dolgokon, mint pl a zoknimat nem tettem el.
Aztán felnött lettem. Anya, most 2 aprócska lányom van, akik engem is kiborítanak rendesen. Ugy gondolom, hogy anyukám akkor a tini koromban túl reagált sok mindent, de valószínü neki is elege volt a sok tini dologból, és mikor nem volt igaza is veszekedett velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!