Hogyan mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok, amikor elmondta, hogy nem akar több gyereket?
Párom 40 éves, már van két nagylánya. Kapcsolatunk elején elmondta, hogy nem akar több gyereket, mert nem akar többet kínlóódni.
Ma csináltam tesztet és pozitív lett, pedig védekeztünk. Hogyan mondjam el neki? Mi lesz?
Gondolom megint csak a nőre volt bízva a védekezés. A férfi az, aki semmiképp nem akar gyereket, de véletlenül sem húzna gumit a farkára vagy köttetné el magát, ami egy 10 perces beavatkozás...
Mondd el neki minél előbb, hogy legyen idő kitalálni, hogy hogyan tovább.
"Emellett van recept nélkül kapható fogamzásgátló kúp, krém. Na, annak a hiba százaléka valami elképesztő. "
Meg is érdemli, aki egyedül ilyet használ, direkt rá is van írva, hogy magában nem biztonságos, csak más fogamzásgátló módszerekkel együtt.
Nagyokosok és mivan akkor ha spirál mellett esik teherbe vki??? Mert én az mellett lettem terhes. Pedig azt nem lehet kihagyni meg kihányni meg elfelejteni.
Kérdező, te szeretnéd a babát? Nálunk is volt ilyen helyzet, ha gondolod írj privit és beszéljünk.
Sajnálom, hogy normális válasz nem nagyon jön, csak a védekezéssel foglalkoznak...
azt gondolom, hogy azért mert a kapcsolat elején azt mondta, hogy nem akar többet, nem jelenti azt, hogy nem fog örülni hogy mégis lesz...Te mit szeretnél? minél hamarabb mond el szerintem, legyél túl rajta...drukkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!