Szerintetek van értelme élni ugy hogy semi jo nem történik? (A többi lent)
Figyelt kérdés
Mert abba Nem tom mi az öröm abba hogy minden nap veszekesnek velem mert valamit nem ugy csináltam ahogy kell persze nem szándékosan meg néha el felejtek valamkt meg csinálni...és abba sincs öröm hogy egy g***i nevelő fater lelileg terorizál(ezt tanulta szoval ért hozzá) mikoreg rángat egy hjper aktiv 8-9 éves kislányt mert dumcsizik (fel kapja és meg ránhatja mert kb vaságyastul 30kg) és rá üvölt hogy hagya abba további apro cseplö ilyen majd mikor 13 éves lesz le üvölti a fejét és meg kérdezi tőle hogy mi akkar lenni k***a és ki jelenti hogy vegye le a ruháját (balaton parton) és mennyen arra amere akkart mert a ruhát is tőle kapta minde ezt azért mert nem olvasot a kötelezöből majd 14 évesen fel képeli k***a erősen mert nem érti 10-re a matekot 15évesen ki derül hogy diszkalkulitiszes (nem tom hogy kell irni de az egy olyan betegség ami annyi hogy nem jok a matek képeségek) az az 1-2 nap ami boldog az az amikor a nevelő fater el utazik ès pasimal anyám el enged de ez nem gyakori mikor pasim át jönn velem tanulni nem ölelhetem meg nem puszilhatom meg mert nevelő fater le cs*sz hogy itt mászunk egymásra meg nxali fali stb2014. jan. 27. 20:41
11/19 anonim válasza:
Minden nap van egy ilyen kérdés.
12/19 anonim válasza:
Szerintem az hogy át megy tanulni hozzá a fiú nem azt jelenti hogy csak pasizik meg egyéb meg ahogy olvastad alig van elengedve és én se adnám meg szüleim telo számát egy idegenek! És ha nem is 5-ös tanuló akkor se igy kéne rá hatni pláne ha vele született baja van! Te is olvashatad hogy tepert a matekért ha pasizna nem foglalkozna egy matekos betegség mellet azzal hogy 2-es legyen hanem a felmentésért rinyálna!
13/19 anonim válasza:
15 évesen minek neked barát? Inkább tanulj, igaza van a nevelőapádnak.
14/19 anonim válasza:
Igaza van a faterjának? O.O te normális vagy? Kiváncsi lennék te meddig birnád lelki terroral a napjaid meg 14 èvesen nem is volt pasija mégis fel pofozta mint ki derült oktalanul irtam neki privibe és mesélte hogy a pasiját kb jobban szereti mint őt csak azé hadja hogy át menjem mert mindig segít szerelni meg takaritani és a számtekes cuccokba is! Nem a pasija miatt veti meg! És mi az hogy 15 évesen nevelő faterjával kell fürdeni? Beteg ez az ember?!
16/19 anonim válasza:
Vannak ilyen betegek! És ez elég szomorú! Ez az illető az utcámba lakik! Hogy az apja csak üvölt egész nap az tuti mindig hallom nem normális mindig nekem sír a lány meg pasijának én rántotam vissza a kocsi elől!
17/19 anonim válasza:
A két analfabéta egymásra talált! Persze, egy anonim oldalon felismered az utcabelidet. Na ne nevetess!
18/19 anonim válasza:
Ne is haragudj de ha ugyan ez a story vele akkor valószínüleg ő te h****e b****m! És mindenki k***a be! Nagy pofátok van mert nem tudjátok milyen lehet neki! Mert ti jol és szeretetben éltek de ez nem mindenkinek adatik meg!
19/19 anonim válasza:
A kérdező most egy másik regisztrációról válaszolgat a saját kérdéseire. Vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!