Miért álmodik egy 4 éves rendszeresen szexuális zaklatással?
Figyelt kérdés
Miért álmodja rendszeresen azt egy 4 éves kislány, hogy egy bácsi (erősen túlsúlyos nem túl vonzó külsejű 30-as) bezárja, fa husángokkal veri, levetkőzteti és fogdossa?
Kapcsolatban lehet az eset a szülőkkel való viszonyával?
2014. jan. 25. 19:04
11/15 A kérdező kommentje:
20
2014. jan. 25. 22:18
12/15 anonim válasza:
Kérdező!
Lehet, hogy 4 éves korod előtt történt veled valami, amire már nem emlékszel pontosan, de a hatása még álmodban sokáig kísértett. Egy hipnózis talán felszínre hozhatja a tragikus élményt.
13/15 anonim válasza:
Akkor grízes a sztori, van is erről egy film, a főszereplő ufokat kerget, mert, h gyerekkorában elrabolták.
Majd rájön, h nem rabolták el, egy pasi megerőszakolta és így védekezett az elméje.
14/15 anonim válasza:
Bármi lehet, de én a gyerekemnél azért tartom be szigorúan "korhatárkarikát", legyen az tévé, számítógépes játék, újság, mert észrevettem, hogy bármi olyat hall, ami nem neki való, akkor rosszul alszik tőle. Simán el tudom képzelni, hogy háromévesen láttál egy filmet amit nem kellett volna.
15/15 anonim válasza:
Olyanról nem tud álmodni az ember, amiről életében nem hallott egyáltalán. Szóval vagy hallott valahol ilyesmiről (lehet, anyu és apu tárgyalt ki egy újsághírt, a leányzó meg meghallotta, vagy a tévében látta), vagy átélte. Jobb esetben az előző verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!