Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szoktatja rá anya a...

Miért szoktatja rá anya a tesómat mindenre?

Figyelt kérdés

Már nagyon elegem van ebből. Anya mindenre rászoktatja a tesómat, amit én is szeretek. Például a családban senki nem ette a meggyes joghurtot rajtam kívül, aztán anya elkezdte tömni vele az öcsémet és már nagyon felhúz, hogy mindig megesz előlem mindent. Apa a múltkor hozott a cukrászdából sütit, tesóm mindig dobostortásat eszik, én pedig ilyen kókuszosat. Azelőtt soha nem ette meg, de anya már erre is rászoktatta és ha mondjuk hagyok valamennyit a sütiből amit később meg akarok enni, a tesóm megdézsmálja előlem! És már nagyon elegem van! Már rászóltam, de csak röhög, élvezi, hogy kiszúrhat velem és csak azért is csinálja. Anyának is szóltam már, de csak legyint, hogy majd vesz újat...

Mit csináljak? És anya miért csinálja ezt?

2014. jan. 22. 23:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9,10. válaszoló, egyetértek veletek.

Kérdező, itt az a baj, hogy tesód direkt megeszi pl a te részedet. Írták itt neked, hogy nem kellene irigykedned, kisajátítanod dolgokat. Viszont szemét dolog amit öcséd csinál. Sajnos tudom, milyen, a családomban gyakran előfordult. Én is hasonló voltam. Pl párom pizzát rendelt.. a 8 szeletből 5-öt megettem, míg párom egyet, majd közöltem, hogy a többit később megeszem. Mellette szerencsére leszoktam róla. De míg otthon laktam nagyon gáz volt, mert pl ki volt osztva, hogy kerül 2 szelet rántott hús ebéd+ vacsira, és ha nem ettem meg ( nem voltam akkor nagy étvágyú), el kellett dugnom, mert a családból valaki felfalta :( Nálunk most eleve úgy veszünk, hogy pl 2 szelet süti fejenként, és ki milyen választ. Vagy igazságosan megosztozunk, stb. Öcsémre visszatérve volt, mikor az egész adag spagettit felzabálta egyedül, mire bátyánk hulla fáradtan, éhesen hazaért a munkából.

Próbálj megetetni vele olyan dolgokat, amit ő nem szeret, vagy utáltasd meg vele ( utóbbi nálam bevált :D )

Szintén öcsém megkóstolta a velőt ( nagyon ritkán volt, akkor is kevés). Az ő étvágyával semmi nem jutott volna. Mikor elkezdte enni, rákérdeztem, hogy ugye, tudod, mi az a velő? Véres, nyálkás agydarabok... Utána, míg otthon laktam nem is evett belőle :D :D :D

2014. jan. 24. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!