Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fogok randizni egy fiúval, de...

Fogok randizni egy fiúval, de nem szeretném, hogy a szüleim tudják. Nagy hazugság ha mást mondok, hová megyek? Vagy inkább az igazat mondjam?

Figyelt kérdés

Alapjáraton nem szeretek hazudni a szüleimnek,de csak most fogok találkozgatni a fiúval.Akkor szeretnék anyuéknak szólni ha már komolyabb a kapcsolat,addig szerintem felesleges.

Hozzá teszem 21 éves lány vagyok és sose voltam fiúval!

Legjobb barátnőmnek az egyik haverja a srác és úgy terveztük,hogy az elején alibinek barátnőmet fogom használni,de ezt ő mondta,hogy ha randim lesz a sráccal mondjam azt hogy hozzá mentem át,vele mentem Pestre stb.

Meg nem szeretem ha anyumék faggatnak,meg nem is tudnék mit mondani a srácról mivel egyszer találkoztam vele csak.

Nektek erről mi a véleményetek? Mit tegyek?

2014. jan. 22. 11:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na ya, hát 13-15 évesen az ilyen dilemmáknak ideje van, teljesen természetesek.... ha egy 21 évestől hallanám a "találkozom valakivel jajj, mit tegyek, mit szólnak a szüleim"-et, hát messzire futnék...

Kérdező, NŐJ FEL! Ez a legjobb, amit tehetsz.

2014. jan. 22. 14:20
 12/14 kovpet ***** válasza:

"Elmentem, majd jövök. Sziasztok!"

Miért kell ebből is problémát gyártani? Nők... :)

2014. jan. 22. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges is bejelenteni hogy na randi lesz. Ide mész oda mész. Aztán ha meg rosszul sül el akkor meg faggatóznak stb... nekem ez csak nyűg lett volna.

Én is csak akkor mondtam el amikor már biztos voltam a kapcsolatban. De én nem bonyolítottam túl ennyire. Hétvégén amúgy is suliba jártam, ezért suli utánra időzítettem a találkákat eleinte. Aztán amikor biztos lett, elmeséltem hogy van valakim és akkor már gyakrabban találkoztunk. Ennyi.

21 évesen gondolom vagy tanulsz vagy dolgozol. Szóval intézd a találkát suli utánra vagy munka utánra, és akkor nem kell magyarázkodni. Ha később érsz haza és rákérdeznek? Dolgod volt. Kész. Felnőtt nő vagy, nem kell beszámolnod minden lépésedről.

2014. jan. 22. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem bízol a szüleidben, oka van. ha van oka, ne is mondd el nekik az igazságot.
2014. jan. 26. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!