Miért lepődik meg a költözésen az anyám, ha eddig nem foglalkozott velem?
Figyelt kérdés
A hétvégén lettem 18 éves, ma elköltöztem otthonról.
Az anyám ki van borulva, hogy mégis miért, egy szóval sem beszéltem a költözésről neki. Most előadja mindenkinek a tönkrement anyukát, pedig 10 éve, amióta együtt van a mostohaapámmal, alig foglalkozott velem.
Ma is 14-szer hívott fel, hogy menjek vissza, már elmondtam neki, hogy késő, nem most kell játszani a gondoskodó anyát.
2014. jan. 21. 15:40
11/14 anonim válasza:
Hát a "kedves anyukának" el kell fogadnia a helyzetet, ha kb. ennyire törődött velem. Én a köv. telefonhívásnál én ezt elmesélném neki... Aztán remélhetőleg rá fog jönni...
12/14 anonim válasza:
Nem értem az ilyen embereket mint édesanyád.
13/14 Nádszálkisasszony válasza:
Minden ember nehezen viseli el a változást, főleg ha már megszokta, hogy ott vagy 18 éve! Jól tetted, hogy elköltöztél, sok boldogságot és sikert a továbbiakhoz!:)
14/14 anonim válasza:
hát igen, ilyenkor jön a pofáraesés
gondolom azt hitte, hogy szarhat a fejedre, mert te majd úgy is ott maradsz még jó pár évig, mert gyámoltalan vagy, legyen kit csicskáztatni, de erre nem gondolt, hogy ennyire önálló vagy, és megpattansz
respect
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!