Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok-Nők:Vannak közöttetek...

Lányok-Nők:Vannak közöttetek olyanok, akik a saját anyjuk miatt menekültek el otthonról? -kapcsolatba, házasságba, egyedül élésbe? Egy idő után hogyan lehetne oldani némiképp a feszültségeket?

Figyelt kérdés

2014. jan. 7. 19:12
1 2
 11/16 anonim válasza:

Én is házasságba menekültem. 15 éve boldog vagyok, van 4 gyerekem, és egy klassz férjem. Anyám hat éve meghalt, de addig , míg teljesen külön nem mentünk, nem volt nyugtom. Most már tudom, hogy vannak jó, és szerethető tulajdonságaim, és ezt a páromnak köszönhetem!

Oldani nem lehet, majd megbékél,m ha lesz unoka, vagy látja, hogy a másik is fontos neked, nem Ő a világ ( és az életed) középpontja. Kénytelen lesz.

2014. jan. 7. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
79%

Az egész pereputty elől menekültem... Apám alkesz lett, amiben (mint utólag rájöttem) jócskán szerepe volt anyám viselkedésének, és a fater így végigvert a korai kamaszéveimen. Mikor anyám úgy döntött, eddig, és ne tovább, elcibált minket az ország másik felébe. Naná, hogy nem akartam... Iskolába se volt hajlandó íratni hónapokig, csak mikor a jegyző jött, elszedte a diákmelós pénzemet, és elbulizta, utazgatta, sorolhatnám. Itt ismertem meg páromat, 15 évesen, ő 13 évvel nőtt fölém... Pár hónap múlva már nála laktam, és ma is együtt élünk. Persze anyám jött a "nekem kell a gyerekem" maszlaggal, de valahogy nem hatott meg. Évekig nem beszéltünk, most annyi, hogy nem fújunk a másikra, nem erőltetem már ezt a családosdit. Csak azért, hogy legyen egy akármilyen fos famíliám... Most már persze apám is kaparna, meg üzenget, van, hogy napi sokszor csörög a telefon, de nem veszem fel neki, vagy ha idegen számról hív is lerakom. Ő is kapott sok esélyt... öcsém meg egy az egyben az apja, egy kis gennyláda... jó nekem párommal meg a cicával úgy, ahogy most van!

20L

2014. jan. 7. 20:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Van! 18 voltam, nemsokára 44 leszek, ez már soha nem lesz jobb, bár próbálkoztam eleget, a nyáron végleg feladtam.
2014. jan. 7. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én anyám miatt költöztem el inkább 300 kmre. Megvolt a lehetőségem hogy a közelében lakjunk, de inkább a 300 kmes költözést választottam.

Először is azért mert soha nem volt anya. Mindig veszekedett, átkozodott. Másodszor pedig pedig apám halála után egy évvel már új hapsija volt akit magához költöztetett és állandóan zaklatott. Mikor ezt elmondtam akkor nem hitt nekem és ez így ment még 4 évig. Soha nem bocsátom meg neki hogy inkább egy utolsó alkesz pedofilnak hitt mint a lányának, nekem.

8 éve élek külön, van egy Kisfiam és a Férjem az akit Nekem szánt a sors teljes mértékben. Hozzáteszem a 7 hónapos fiamra nem volt kíváncsi a nagyanyja.

2014. jan. 7. 22:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én apám elől fogok. Azt azért jó olvasni, hogy sokaknak sikerült a nehézségek után normális családot létrehozni. Nekem az a legnagyobb félelmem, hogy olyan leszek mint az apám, emiatt nem is vagyok biztos abban, hogy akarok-e egyáltalán saját családot.
2014. jan. 8. 00:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Én költözni szeretnék jövőre jó messze anyámtól. Kiskoromban váltak el, egyke vagyok, ketten voltunk anyámmal. Kettőnk közül őt jobban megviselte a válás, depressziós lett, aminek én ittam a levét. Még mindig nem tette túl magát a dolgokon, folyton veszekszik velem, nem figyel rám, nem érdekli, hogy velem mi van, csak ő létezik a problémáival. Kiskorom óta rákényszerített dolgokra, és kezd elegem lenni. Én nagyon szeretem, nem akarom magára hagyni, de szeretnék saját életet, magamra koncentrálni, nem rá. Félek, hogy mi lesz vele, mert csak én vagyok neki, de attól jobban félek, hogy velem mi lesz. Csak 18 vagyok, tanulnom kell, munkát szerezni, élni. Lehet, hogy ez egy kicsit önzőség, de kicsit már sok minenből.
2014. jún. 5. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!