Nem teljesen normális állapot az, ha anyukám és nagymamám nem szereti azt, hogy én 31 évesen olvasok és a nagymamám fel sem jön a szobámba, mert zavarják a könyvek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 12:11
11/14 anonim válasza:
Ha a nagyanyád szerint a könyv a Biblia ellensége, akkor mondd meg neki, hogy a Biblia is KÖNYVBŐL van!
12/14 A kérdező kommentje:
Majd válaszolok sorban a feltett kérdésekre. Nem írtam, hogy Poe-val akarom a személyiségemet fejleszteni. Egész egyszerűen vannak bennünk rejtett kis kamrák és ezek a kamrák Poe olvasása által megnyílnak. Morális értelemben természetes, hogy elítélendő, amiről írt, de ilyen alapon a Bibliában is vannak olyan részek, amelyek szörnyű dolgokról írnak.
Az nem normális, hogy ennyire adok a véleményükre? Valóban nem, nem is szeretnék. De a válasz nagyon egyszerű. Mindenki elvárásának szeretnék megfelelni, de nem tudom hiánytalanul teljesíteni ezt, mivel ezáltal meghalna bennem valaki. Pont én mindig az individumot hangsúlyozom, de épp ezért, mert nincs meg.
2014. jan. 4. 23:45
13/14 anonim válasza:
Régi kérdés ugyan de azért válaszolok,hátha még olvasod! Azért nem szeretik ha olvasol mert akkor nem a kertben kapálsz! Nekem mindig ezt vágták a fejemhez! Fú de utáltam. Ne má megint olvas,kapanyelet olvasd inkább ezt mondták mindig. Haszontalan dolognak tartották!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!