Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg azok a fiatalok...

Tényleg azok a fiatalok kezdenek el rendesebben inni, berúgni, akiknek valami gondjuk van a szülőkkel?

Figyelt kérdés

Ezt a TVben mondták. Azok fiatalok körében jelentősebb a fiatalkori ivás, akiknek valami gondjuk van a szülőkkel.

Igaz lehet ez?

Én azt látom, azok isznak fiatalon akár 15 éves kortól, akiknek a szüleik mindent engednek.

2013. nov. 29. 17:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség. Minden személyiségtől függ. Nekem van gondom a szüleimmel, elég sok, de nem vonz a pia. Egyszer rúgtam be életemben, és akkor is csak vihogtam meg dülöngéltem, és az sem 14-15 éves koromban volt.

A korosztályomban pont azt láttam, hogy vagy azért iszik vki, nehogy kimaradjon a buliból és kicikizzék, vagy azért, mert jódolgában azt sem tudta, mit csináljon.

2014. jan. 12. 12:24
 12/14 anonim ***** válasza:
11. És ez nem azt jelenti, hogy az adott szülők röhögve hagyták... ment az egymásnál alvás, hazudozás, hogy a szülő ne tudjon róla semmit.
2014. jan. 12. 12:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen. A szüleiktől rengeteg agressziót, szóbeli vagy nem csak szóbeli bántalmazást szenvednek el, illetve nem törődnek velük, a szeretetről fogalmuk sincs. Csak vannak - szeretve nincsenek.

A másik: nem látnak más agresszió-levezetési és - kezelési módot a gondjaikra, mint az ivást.

2014. márc. 30. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:
14 éves voltam amikor anyáméknál robbant a bomba. Apám megverte, életveszélyesen megfenyegette, késsel ment utána stb. Mégse kezdtem el egyáltalán inni, és így 24 évesen is tudom hogy hol a határ...
2014. márc. 30. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!