Miert nem engedik hogy jatszodjak a szamítógépen?
Figyelt kérdés
13/F vagyok es edesapam ugy veszi , amikor jatszok a gepen hogy az rosszat tesz a gépnek , mintha a jatek az mind virus lenne , pedig ténleg csak ilyen kis játekokrol van szo mint cs 1.6 (persze azövé a gép )már kb két éve várok arra h sajat gépem legyen , arra kb fél ev mulva lesz ,mit csináljak2013. nov. 27. 21:25
1/9 anonim válasza:
Először is, tanulj meg helyesen írni, aztán meg fogadj szót.
2/9 anonim válasza:
Olvass szépirodalmat, javadra válna. :)
Amúgy ha nem elég erős a gép hardvere, a videokártya kínlódhat, túlmelegedhet, ha túlterhelik a játékok. Ha munkára vette a gépet, valószínűleg nem arra a célra rakták össze, hogy erős grafikai feladatokat lásson el.
3/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltatok nekem , amugy telefonrol irtam , s a szepiridalom tenleg jo otlet neki is fogok , a gep tulajdonságai : 1.5 gb ram , amd proci ...
2013. nov. 27. 21:40
4/9 anonim válasza:
Nem a gépnek tesz rosszat, hanem neked és a szókincsednek.
5/9 anonim válasza:
Hát ezt nem hiszem el:D gyerekek, ne ide irkáljatok, menjetek tanulni!
Fogadj szót apukadnak:)
6/9 anonim válasza:
Szerintem apukád csak azért mondott ilyet, hogy rosszat tesz a gépnek, mert tudja mekkora írástudatlan, fogalmazni nem tudó hülyegyereke van. Először tanuld meg magadat helyesen kifejezni, aztán gondolkodj játékokba. Az meg, hogy telefonról írsz nem mentesít az alól h ne tudj értelmesen fogalmazni és írni, max esetleg nem használsz ékezeteket. De egy kicsit böngészd azt amit írtál. Apád helyében addig nem vennék neked gépet még nem művelődsz kicsit.
7/9 A kérdező kommentje:
lehet , hogy hihetetlen , de igen tudok helyesen irni . Jövőhéten megyek helyesirasira es tavaj is jo eredmenyt ertem el .De azért koszi a válaszokat !!!
2013. nov. 28. 16:38
8/9 anonim válasza:
TAVALY :D de nem baj. :-). Szerintem ne indulj!!! :-)
9/9 anonim válasza:
ja meg amúgy vessző, mondat végi írásjelek meg egyéb dolgok előtt nincsenek szóközök.. Az a probléma, hogy 13 éves vagy és nem ilyen játékokkal kéne játszanod. A másik meg az, hogy a legtöbb 13 év körüli fiú a gépre össze-vissza tölt le mindent gondolom telepítésnél is a nextnextnext megy csak :) azt már meg sem nézik a legtöbben mi települ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!