Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam el akarja venni a...

Anyam el akarja venni a jogsimat ezert allandoan veszekszunk. Hogyan allitsam le?

Figyelt kérdés

Nekem az auto es az ut a legfontosabb az eletemben. Jarok rally versenyekre es imadok minden autokkal kapcsolatos dolgot de anyam nem. Mindig csak le akar beszelni rola es mivel meg suliba jarok azt mondja hogy vagy kevesebbet foglalkozok vele es tanulok vagy azzal fenyegetozik hogy elveszi a jogsimat meg ilyenek. Regebben eldugta a kulcsokat de akkora balhet csaptam miatta hogy azota nem csinal ilyeneket. Suli mellett autoszerelessel foglalkozom meg apamtol ha kerek kolcson akkor barmikor ad ugyhogy anyamnak egy forintjaba nem kerul az egesz, nem tudom mit kell izelni. Oke, suliban megbuktam mar ketszer is de nem emiatt. Tudom hogy tanulnom kell de a matek nem megy. Nem tudok mit kezdeni vele, egyszer csak sikerul. Elkoltozni meg nem tudok.

19F

2013. nov. 6. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha az anyja tartja el akkor bizony elveheti..... Főleg ha a jogsit is ő fizette..
2013. nov. 7. 11:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem megy a matek! A matekot legalább 2-esre józan paraszti ésszel meg lehet tanulni! Az, hogy te meg általánosban nem tanultad meg a matekot rendesen, arról nem én tehetek. Anyukádnak igaza van! Első a tanulás, minden csak utána!
2013. nov. 8. 21:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Honnan a fasomból szívjam ki hogy hogy kell? Én hülye vagyok ehhez.
2013. nov. 8. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Az ő szemszögéből nézve: Amíg követelőzöl hogy "rallizni akarok, adjatok már egy kocsit" addig anyit nem tudsz letenni az asztalra hogy nem buksz meg. Anyád attól tart hogy előbb-utóbb összetöröd a kocsit és/vagy magadat.

Ha a slusszkulcs a probléma, megoldás hogy veszel magadnak egy kocsit és te is tankolod meg. Azzal lehet vagánykodni, saját pénzből. 19 éves vagy, mi tart vissza?

2014. jan. 12. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!