Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 14 éves lány 18 éves fiú...

14 éves lány 18 éves fiú társaságában?

Figyelt kérdés
Szülők, ti engednétek olyan buliba a lányotokat, ahol isznak mellette? Házibuliról van szó, amit itt tartanának, de a fiúk inni akarnak.
2013. okt. 31. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
15%
Nem. És főleg a fiúk miatt.
2013. okt. 31. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
7%
14évesen nem.
2013. okt. 31. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Nyilván csak a fiúk akarnak inni, meg mást... A lányod meg szent. Tudjatok már belelátni dolgokba. Oké, hogy saját gyerekről van szó, nem máséról, akiknek lehet okoskodni, na de 14 évesen, hova, merre 18 éves fiúkat odahívni ?
2013. okt. 31. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
Nem. Mondjuk én azt sem értem egy 14 éves hol a búbánatba ismerkedik meg 18 évesekkel. A 18 éves meg miért nem érzi cikinek a 14 évest vajon?
2013. okt. 31. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
59%

Én sem engedném el. Ugyan csak 4 év a korkülönbség, de ebben korban az rengeteg. Nem is értem miért barátkozik egy 18 éves srác egy kis csitri 14 évessel, akinek egyébként szerintem nem kellene még bulizni.

Megjegyzem, ha a fiúk inni akarnak, akkor fognak is, és gyanítom a 14 éves lányok is kipróbálják, és utána már bármi lehet.

2013. okt. 31. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem az én lányom egyébként, az unokahugomról van szó. Nekem is érdekes, hogy egy 18 éves fiú mit akar. Viszont tiltva volt tőle, de a srác talált alkalmat a találkozásra, így abban maradtak a szülei, hogy néha azért találkozhatnak, de csak úgy, ha ott van az öccse is, vagy valaki más.

Mert inkább így, mint titokban, aztán fene tudja, mit csinálnak.

Amúgy volt buli, de az nagymama elzavarta a fiúkat, mikor meglátta, hogy sört hoztak. De az unokahugom nem hisztizett, igazából annyira nem zavarta, elvolt a barátnőjével, de persze így is szemmel tartottam őket :)

2013. nov. 1. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!