14 éves lány 18 éves fiú társaságában?
Én sem engedném el. Ugyan csak 4 év a korkülönbség, de ebben korban az rengeteg. Nem is értem miért barátkozik egy 18 éves srác egy kis csitri 14 évessel, akinek egyébként szerintem nem kellene még bulizni.
Megjegyzem, ha a fiúk inni akarnak, akkor fognak is, és gyanítom a 14 éves lányok is kipróbálják, és utána már bármi lehet.
Nem az én lányom egyébként, az unokahugomról van szó. Nekem is érdekes, hogy egy 18 éves fiú mit akar. Viszont tiltva volt tőle, de a srác talált alkalmat a találkozásra, így abban maradtak a szülei, hogy néha azért találkozhatnak, de csak úgy, ha ott van az öccse is, vagy valaki más.
Mert inkább így, mint titokban, aztán fene tudja, mit csinálnak.
Amúgy volt buli, de az nagymama elzavarta a fiúkat, mikor meglátta, hogy sört hoztak. De az unokahugom nem hisztizett, igazából annyira nem zavarta, elvolt a barátnőjével, de persze így is szemmel tartottam őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!