Mit tehetnénk, hogy hugom két éves kisfia ne sírjon a nevelőapja után?
Figyelt kérdés
Tesóm hat hónapos terhes volt amikor a gyereke apja elhagyta. A kisfiú fél éves volt amikor megismerkedett egy pasival akit a kicsi kezdetektől fogva imád. Tegnap összevesztek a párjával ezért a pasi elment, a kicsi azóta szinte egyfolytában ordít. Mit tehetnénk? Hivja vissza a hugom a párját?2013. okt. 27. 10:41
11/14 sippara válasza:
Hát kedves utolsó, márpedig az a helyzet, hogy alapesetben egy két éves gyerek igenis az anyjához húz. Ha ez nem így van, ott anyuci a szar, ráadásul nem is kicsit.
12/14 anonim válasza:
Nézd #11, egy két éves gyerek alapban ahhoz húz, aki többet foglalkozik vele... ez ennyi, és nem több.
13/14 anonim válasza:
Mondjuk az egy dolog, hogy anyához húz, de az nem azt jelenti, hogy nem hiányzik neki az apja, nem szereti.
Ha így van, ott anya is hibás, nem is kicsit.
14/14 anonim válasza:
Két gyerekem van kis körkülönbséggel a nagy hozzám húz a kicsi az apjához, pedig még nincs 2 éves sem. Ugyan úgy foglalkozok mind a kettővel, de Ő neki mindig az apja kell. Én ennek nagyon örülök, hisz Ő az apja mért ne rajonghatna érte?
Mellesleg nem egy kérdést olvastam már itt, hogy anyuka ki van bukva, mert a gyerek csak apával akar lenni. Akkor mindenki győzködtem, hogy semmi baj, hiszem apával kevesebbet van persze, hogy ha itthon van akkor vele akar lenni. Akkor ez hogy is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!