Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom 13 éves fia azzal...

Párom 13 éves fia azzal fenyegetőzik, hogy elszökik otthonról ha az apja nem megy vissza az anyjához. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Ha egy 13 éves a zsarolásával tönkre tehet egy kapcsolatot, akkor a kapcsolat pont annyit is ér.

A kérdező tudta, hogy a párjának van gyerek. A gyerek nem mindig csak móka és kacagás, főleg nem kamaszként ha épp válófélben vannak a szülei.

2013. okt. 22. 19:45
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
Erről van szó, 13-nál a pont. Túl van tárgyalva.
2013. okt. 22. 19:49
 13/15 anonim ***** válasza:
53%

Nyissátok ki neki az ajtót, mikor legközelebb ismét kiejti a száján a szövegét, és mondjátok neki, hogy:

mehet Isten hírével.Senki nem tartja vissza.

Hidd el, úgy meg fog döbbenni, hogy köpni-nyelni nem fog tudni. Lehet, hogy nagy hisztériában el fog rohanni, de tuti, hogy haza megy.

Az ilyen zsarolós szövegnek sose engedjetek.

2013. okt. 22. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

#13-as megelőztél!:-)

Pont erre gondoltam én is!Hogy komolyan gondolom,még pár ruhát meg egy kg.kenyeret is a hóna alá nyomnék!Oszt mehetsz!Olyan nagy h megmondja a felnőtteknek ki kivel éljen akkor egyedül is lehet nagylegény!

Amúgy anyukáról elképzelhető h.nyomja a gyerek fejét.

Párom kislányát újszülött korától én nevelem,anyukának most 7éves korára eszébe jutott,h jé van egy jányom!uszítja ellenünk,a gyerek elmond nekem mindent mert jóformán én vagyok az anyja!olyanokkal tömi a fdjét h miattam nincsenek együtt és ha én nem lopom el apát akkor ők 3an!stb stb.

(mielőtt bárki számolna és követ dobálna h hogy van újszülött korától nálunk,segítek:8évig együtt voltunk,egy év szünet,nem bírtuk kibékültünk,majd megjelent szent este egy pocakos kismama!7hónapos terhesen közölte,h.kié a gyerek és rájött neki nem kell csak ha apa is ott van!Szóval megvettünk mindent 2nap alatt miután meglett a dns eredmény és én vagyok az Anyja!Elfogadtam h a párom vére,nem vezetett félre,mert nem tudott róla!)van közös baba azóta és így vagyunk mi 4en egy család!:-)

De most félek "valaki"nagyon bele akar kakkantani ebbe!De nem hagyom!

2013. okt. 22. 22:51
 15/15 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Nincs igaza a gyereknek, de ettől még nem kell legorombítani. 13 évesen melyikünk nem tenne meg sok mindent, ha azt hinné, hogy visszakaphatná az apját?

Le kell vele ülni.

Kérdező: te próbáld megérteni, hogy nem veled van baja, személyesen, hanem a helyzettel. Ha lesz fiad, képzeld el magad a helyébe. És utána ülj le vele, legyél vele kedves, mert még egy darabig el kell viselnetek egymást, és egy jó kapcsolattal nyertek mindketten. Te vagy a felnőtt, neked van tobb belátásod.

Ettől még nem kell neki engedni! Én megsajnáltam szegény pockot. És ha az anyja beszéli tele a fejét, akkor a nő a hibás, de sehogy nem a gyerek.

2013. okt. 30. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!