20 éves vagyok, a barátom 40. Szülők hogy reagálnátok?
Most temettem el 20 evvel idosebb ferjem....
a gyerekek nagyon gyaszoljak fiatalon maradtak apa nelkul
csak hogy tudd ha marad a kapcsolat mi varhat rad
Mielott meghalt sokig apoltam
Férjem keresztanyja 20-25 éves korában állt össze egy 25 évvel idősebb férfival. A férjem keresztanyja 50 éves se volt, mikor meghalt a férje, előtte évekig ápolta, de hatalmas szerencséje van így is, mert 75 éves körül volt a férfi, ami az átlag férfi életkornál több. Akár 40 éves is lehetett volna a nő,mikor párja meghalt. Mondjuk az utolsó 4 évet ágyban töltötte a férj, s az asszony csak végignézte, ahogy meghal...erre több esélye van az embernek, ha jóval idősebb párt választ magának. A párja meghalhat hamarabb akkor is, ha ő a fiatalabb, de kockázatot vállalni direkt? nem tenném.
Általában a 20 év korkülönbség probléma. A párom keresztanyjának se volt arany házassága, eltérőek voltak a nézetek, mivel két külön nemzedékről beszélünk.
Az a most 40 éves férfi teljesen más elveket vall, mint az a 20 éves (gyerek)lány. Ez most csak egy fellángolás mind a két fél részéről. A lány élvezi, hogy egy olyan férfival lehet, aki tudja, mi kell a nőnek, a féri meg...elég egyértelmű,... hamvas barack.
Kiakadnék, de azt hiszem jó tanács, amit olvastam...hagyni kell, hogy a lány ráébredjen a dolgokra.
es lepontoztatok mert en igy jartam.Tudod a vak tyuk csak addig lat amig az ora tart.
En leirtam a jovot 2 gyerek 41 evessen ozvegyen.
sok boldogsagot neket rovidlatoak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!