Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves vagyok, a barátom 40....

20 éves vagyok, a barátom 40. Szülők hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 16:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
Ez mostanság valami divat lehet, mert egyre többet ismerek ilyenből...
2013. okt. 15. 17:22
 12/21 anonim ***** válasza:
32%
Sokkot kapnék első körben, aztán csókolommal köszönnék a pasinak, csak úgy brahiból, esetleg xy bácsinak szólítanám, csak úgy, szintén brahiból...
2013. okt. 15. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
Én az anyád lennék, és hazaállítanál, hogy mennyire szerelmes vagy egy apád-korúba, tuti kiröhögnélek :)
2013. okt. 15. 17:56
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Most temettem el 20 evvel idosebb ferjem....

a gyerekek nagyon gyaszoljak fiatalon maradtak apa nelkul

csak hogy tudd ha marad a kapcsolat mi varhat rad

Mielott meghalt sokig apoltam

2013. okt. 15. 17:59
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

Férjem keresztanyja 20-25 éves korában állt össze egy 25 évvel idősebb férfival. A férjem keresztanyja 50 éves se volt, mikor meghalt a férje, előtte évekig ápolta, de hatalmas szerencséje van így is, mert 75 éves körül volt a férfi, ami az átlag férfi életkornál több. Akár 40 éves is lehetett volna a nő,mikor párja meghalt. Mondjuk az utolsó 4 évet ágyban töltötte a férj, s az asszony csak végignézte, ahogy meghal...erre több esélye van az embernek, ha jóval idősebb párt választ magának. A párja meghalhat hamarabb akkor is, ha ő a fiatalabb, de kockázatot vállalni direkt? nem tenném.

Általában a 20 év korkülönbség probléma. A párom keresztanyjának se volt arany házassága, eltérőek voltak a nézetek, mivel két külön nemzedékről beszélünk.

Az a most 40 éves férfi teljesen más elveket vall, mint az a 20 éves (gyerek)lány. Ez most csak egy fellángolás mind a két fél részéről. A lány élvezi, hogy egy olyan férfival lehet, aki tudja, mi kell a nőnek, a féri meg...elég egyértelmű,... hamvas barack.

Kiakadnék, de azt hiszem jó tanács, amit olvastam...hagyni kell, hogy a lány ráébredjen a dolgokra.

2013. okt. 15. 18:57
 16/21 anonim ***** válasza:
24%
Rosszul.
2013. okt. 15. 20:15
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Magamban aggódnék, hogy mi lesz belőle, de ha látnám, hogy nagy a szerelem mindkét fél részéről, akkor szurkolnék nekik, hogy boldogok legyenek, és támogatnám őket.
2013. okt. 15. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, én még nem mondtam el otthon.
2013. okt. 15. 23:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

es lepontoztatok mert en igy jartam.Tudod a vak tyuk csak addig lat amig az ora tart.

En leirtam a jovot 2 gyerek 41 evessen ozvegyen.

sok boldogsagot neket rovidlatoak.

2013. okt. 16. 10:32
 20/21 anonim ***** válasza:
tuti körberöhögném. sőt, a csípős megjegyzésekkel sem fukarkodnék. talán idővel rájön, h nem csak én, hanem a társadalom is hasonlóképp vélekedik, és jobban tenné, ha nem az apja korabeli pasikkal "járna".
2013. okt. 16. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!