Tinu kérdése:
Mit tegyek? Utálom a szüleim! (Nevelő apám van! )!
Figyelt kérdés
Két öcsém van! ŐK mindig mindent jól csinálnak! Engem meg szinte. midenért leszólnak! Fenyegetnek! Stb. Azt mondják Hülye r*banc vagyok! Szerintük adjam fel ahoz a fiúhoz táplált érzéseimet aki tetszik! Nem egyszer megfordult a fejemben a Szökés! De nem tudom hova menné! Nevelő apám úgy megütött hogy a szemüvegem elferdült! Régen anyám megszorította a kezem és mindenhol lia foltok voltak! Folyton csak engem büntetnek!! Elegem volt az egész életemből! Mit tegyek? (14 Vagyok!) Tudom nem az enyém a vipág leg nehezebb élete! De akkor is...2013. szept. 21. 08:47
11/16 anonim válasza:
Engem csak egyszer ütött meg a nevelőapam. Utána 2 hónapig feküdt az intenzíven, édes anyám nem közölte vele a düh kezelési problémáimat.
12/16 A kérdező kommentje:
Az nem valami jó! Engem a nevelő apám 2-szer ütött meg elferdült a szemüvegem! Meg folyton ha "NEM"-et merek mondani azzal fenyeget, hogy agyon fog verni
2013. okt. 5. 08:32
13/16 anonim válasza:
Ha nagymamád van, a gyámhatóság nem nevelőotthonba fog tenni Téged, hanem a nagymamádhoz próbálnak majd először rakni. Ennek úgy tudom van egy sorrendje, hogy amíg van finomabb megoldás, addig nem jön szóba a durvább.
Ha az öcséidet is el kell venni (nem biztos), akkor velük egy helyre kerülsz, erre figyelnek.
Szüleid nem hívhatnak rendőrt a nagymamádra, ha maga a gyámhatóság tesz Téged hozzájuk.
De az az igazság, hogy nem vagyok járatos a témában. Itt talán többet tudnak mondani (névtelen, ingyenes vonalak, nem kell bemutatkozni sem):
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. okt. 12. 08:34
15/16 anonim válasza:
Szívesen, sok sikert kívánok Neked. Remélem tudsz segítséget kapni a verés ellen. Ha nagymamád fogad, az jó. Van-e az iskolában, aki még segítene, vagy akár iskolai pszichológus, aki a verések miatt tanácsot tudna adni? Sok sikert kívánok az iskolatársakkal kapcsolatban is.
16/16 A kérdező kommentje:
Az osztályfőnököm talán tudta segíteni!
2013. okt. 26. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!