Muterom nem tudja megérteni hogy mennyire rettegek a tűktől és teljesen kiborít h semmibe nem tud megértő lenni velem Mitcsináljak h felfogja néha szükségem lenne 1 kis anya lánya foglalkozásra?
ma vérvételre kellet mennem és a vége az lett hogy nem engedtem majdnem elájultam és kb 10p hisztirohamom volt és muterom nem tudja felfogni h ez nekem mit jelent csak azt szajkózza h sok alakalommal fognak tőlem vért venni tetszik nem tetszik meg h leszégyenítettem és h ez őt zavarja .
Már majdnem 6 7 órája volt ez az incidens de ujra felozta és már attol roszsul lettem hvisszagondoltam arra h azt a sorítóketyerét a kezemre rakták és ujra roszsul lettem de még így is csak bántani tud ez miatt meg szerinte megjátszom ezt stb stb
Szihomamihoz akarok fordulni ezzel a problémámmal de azt se érti meg
Esetleg ötlet hogy hassak rá h ez nekem igenis KOMOLY probléma
Sokáig nekem is minden bajom volt a vérvételtől,de mi sem egyszerűbb:
-Doktornő, rosszul szoktam lenni vérvételnél.
-Köszönöm,hogy szóltál kérlek feküdj fel az asztalra.
Nekik is sokkal egyszerűbb onnan felmosni téged és kisebb eséllyel is ájulsz el.
sajnállak kedves 8 as kommentelő gondolo veled is ezt csinálták dehát elméletileg az ember tanul és nem lessz olyan mint az ő szülei voltak ( negativitás téren)
na aztán meg 17 vagyok nem 12 éves tini*icsa
és csak h tisztába legyetek vele nekem 1 fogászati kezelés során a tűt rosszul használták azuóta félek és anyám ezt nem képes felfogni h nekem ez mekkora trauma volt
és akik nem képesek ezt megérteni h ez mekkora trauma kivnom nekik tlejes szívből hogy amitől a legjobban félnek azzal "ilyeszteggésk" őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!