Elegeem vaaan! Ledobta az agyam az ékszíjat! (? )
Figyelt kérdés
Besokalltam a mai napon. A családom egy katasztrófa. Az életem is az. Van egy tökéletes pasim aki imád és én szeretem és vele akarok élni de állandóan egy másik pasira gondolok. Ez idegesít mert tudom hogy nem helyes és nem is tudom miért van. A szüleim nem normálisak 2 perc alatt felidegesítek de olyan szinten hogy a falat kaparnám le legszívsebben! A munkahelyemből is elegem van pedig nemrág kezdtem itt dolgozni. Új iskolát kezdek a jövő héten de még a másikból is hátra van a szakdolgozat. Hogy fogom én ezt bírni? Összeköltözök a pasimmal októberben ami jó mert közel lesz a munkahelyhez iskolához..a szüleim erről is le akarnak beszélni. Az anyám minden nap felhív hogy ne költözzek mert nem fogom bírni nem fogok tudni megfőzni egy ebédet stb...Mintha még nem főztem volna vagy mostam volna vagy egyebek. Teljesen életképtelennek néznek! Nekem ez rosszul esik 2 szakmám van most kezdem a 3.-at! Nekik semmi nem elég, semmi sem jó! Így kezdődik ez a hét...és még csak hétfő van!! És még csak 21 vagyok....2013. szept. 2. 21:48
11/13 A kérdező kommentje:
Azért vagyok vele mert szeretem és jó vele lenni. Rajta kívül csak az az egy pasi "érdekel" de nem akarok tőle semmit csak szexet. Ezt meg el lehet fojtani. nem éri meg pár dugás azt hogy kidobjam az ablakon amim van. Volt már sok pasim aki most vagy nagyon jó. Nem akarok mást.
2013. szept. 3. 14:49
12/13 anonim válasza:
Kedves kerdezo a kerdes, hogy fogod e birni benned merult fel... de probald ki aztan majd rajosz!
13/13 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés lényege csak egy kis része, ami a tegnapi idegösszeomlásom közben megfogalmazódott bennem. De a legkisebb gondom az jelenleg hogy háztartást kell vezetnem. Kiborultam a szüleim b*szogatásától meg a főnököm is egy barom...a suliban is káosz van szóval összejött minden.
2013. szept. 3. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!