Hogy tetszik ez a két név? Kolos és Fruzsina
A Fruzsina név tetszik, nem túl divatos, de nem is ritka, nem is olyan, ami maximum egy 10 éves kislányhoz illik, később már idétlen, kortalan név.
Kolos nevű fiúval/férfival (férfivel?) még nem találkoztam, de egyáltalán nem tartom szép névnek.
Én Fruzsina vagyok, látom sokaknak nem tetszik a nevem :'( Na de nem baj, mert én nagyon szeretem, lehet sokféleképpen becézni, és a vezetéknevemmel szerintem jól passzol. :) Ha gyereknek gondolkoztok rajta, akkor a vezetéknévvel vessétek azért össze, mert ha kemény, vagy sok mássalhangzó van benne, akkor nagyon nyelvtörős lehet.
A Kolos nekem semleges név.
A Kolos borzasztó.
Engem meg Fruzsinának hívnak. Én szeretem, elég ritka név, megvan a hátránya is. Először is, életemben 2 Fruzsinával találkoztam, és mindkettő utálta, azt hogy Fruzsina. Én is utálom, a hideg kiráz tőle. A Fruzsi az úgy már sokkal jobb. Másik hátránya, hogy mivel január első napján van a névnapunk, a szűk családon kívül soha senki nem köszönt fel. Vagy elfelejtik, mert újév van, vagy még mindenki másnapos, nem tudom, de valahogy mindig elfelejtődik.
Nekem a Fruzsina nagyon tetszik:D unokatesómat is úgy hívják:)
A Kolos viszont nem nagyon jön be:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!