Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tetszik ez a két név?...

Hogy tetszik ez a két név? Kolos és Fruzsina

Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 23:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
59%

A Fruzsina név tetszik, nem túl divatos, de nem is ritka, nem is olyan, ami maximum egy 10 éves kislányhoz illik, később már idétlen, kortalan név.

Kolos nevű fiúval/férfival (férfivel?) még nem találkoztam, de egyáltalán nem tartom szép névnek.

2013. aug. 30. 08:50
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem a colostok szó jutott eszembe a névről,nagyon nem tetszik:D A Fruzsina sem,mert egy nagyon ellenszenves lány jut eszembe.
2013. aug. 30. 09:25
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Én Fruzsina vagyok, látom sokaknak nem tetszik a nevem :'( Na de nem baj, mert én nagyon szeretem, lehet sokféleképpen becézni, és a vezetéknevemmel szerintem jól passzol. :) Ha gyereknek gondolkoztok rajta, akkor a vezetéknévvel vessétek azért össze, mert ha kemény, vagy sok mássalhangzó van benne, akkor nagyon nyelvtörős lehet.

A Kolos nekem semleges név.

2013. aug. 30. 11:10
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

A Kolos borzasztó.

Engem meg Fruzsinának hívnak. Én szeretem, elég ritka név, megvan a hátránya is. Először is, életemben 2 Fruzsinával találkoztam, és mindkettő utálta, azt hogy Fruzsina. Én is utálom, a hideg kiráz tőle. A Fruzsi az úgy már sokkal jobb. Másik hátránya, hogy mivel január első napján van a névnapunk, a szűk családon kívül soha senki nem köszönt fel. Vagy elfelejtik, mert újév van, vagy még mindenki másnapos, nem tudom, de valahogy mindig elfelejtődik.

2013. aug. 30. 11:13
 25/28 anonim ***** válasza:
60%
A Kolos felénk is egyre népszerűbb...bár nekem egyáltalán nem tetszik. A Fruzsina nem rossz... de inkább becézve tetszik az is csak.
2013. aug. 30. 11:54
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
A kolos az gorogul segget jelent. Ha azt a nevet adod neki, akkor eleg vicces lesz ha egyszer ellatogat gorogorszagba es valakinek bemutatkozik. Szia seggnek hivnak...
2013. aug. 30. 11:56
 27/28 anonim ***** válasza:
80%

Nekem a Fruzsina nagyon tetszik:D unokatesómat is úgy hívják:)

A Kolos viszont nem nagyon jön be:|

2013. aug. 31. 21:44
 28/28 anonim válasza:
100%

Szép nevek! : )

Nekem bejönnek

2014. aug. 5. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!