Mennyi ruha megengedett egy 16 éves lánynak? Normális ha saját pénzből kell vennie a ruháit?
OLVASD EL!
A saját pénz az az ünnepekre kapott pénz, zsebpénz sincs!Van pénzünk,NEM az az oka hogy szegények vagyunk, csak anyukám szerint már így is elég ruhám van.Mondjuk van 2 sulis farmerom és a harmadikat már saját pénzből kell vennem. Aztán cipőből is, van
1 szandim
1 zárt cipőm
1 munkásbakancsom (igen,lány vagyk:D)
1 strandpapucsom
ennyi... és ismétlem NEM vagyunk szegények, minden évben megyünk síelni, külföldre nyaralni, van 3 házunk stb.
DE akartam egy ünneplős szandált, évnyitóra és hasonló eseményekre 2000!!Ft-ért és saját pénzből kellett fizetnem mert már van egy szandálom...
Szerintem a szülőknek kéne fizetni minimum 3 hosszúnadrágot,2 rövidnadrágot, 10 pólót, 3 kardigánt.
Rosszul gondolom?
30#as: nem várom el hogy az ölembe hulljanak a melók, teszek is érte képzeld.
"Jajj te szegény :( én 16 éves korom óta melozok és magamnak veszek mindent. ruha, tampon, spray, tusfürdö, sapmon stbstbstb.. nehogymár megsjanáljunk mert te nem kapsz csak 4 nadrágot :( "
Szerintem pedig nem én néztem le őt, hanem ő néz engem városi libának..
utolsó: Már megbocsáss, de te sajnáltatod itt magadat. Nem vagyok kiváncsi rá,hogy milyen borzaztó életet élsz... Azt hiszed,hogy nekem nincsenek problémáim? Honnan tudod hogy mondjuk nem vagyok cukorbeteg? Szerintem inkább fogd be, attól még hogy ezt a kérdést föltettem nem vagyok egy elkényeztetett liba, és nekem is megvannak a gondjaim.
És hogy ''én legalább segítek a szülőmnek'' látom nem fogtad föl hogy a szüleim GAZDAGOK,nem szorulnak a segítségemre.Ha mi nélkülöznénk akkor én is segítenék pénzt keresni a szüleimnek. Amúgy pedig farmon lakunk szóval szerintem többet tapicskolok a sárba mint hinnéd.
Igen még jo hogy elkényeztetett libának néz itt SZINTE MINDENKI amikor ugy nézed le itt a másikat hogy nemis ismered. mi az hogy sajnáltatom magam? te normális vagy? én nem sajnáltatom magam! látod? ezzel beismerted hogy te betöltöted a 2Xet és mégis azthiszed hogyha valaki magának veszi a dolgait és ezt elmondja az sajnáltatja magát. gratulálok! b.romira megvagy nevelve. 16 éves kis cs.tri vagy, nem más. Jaaa és én sajnáltatom magam? Ki ecseteli itt hogy nem kap 10 polot meg 3 kardigánt? :( lehet hogy a szüleid arra probálnának tanitani hogy becsüld meg amid van, vagy dolgozz meg érte, de sajnos amilyen s.ghülye kis tinihisztéria lányuk van...nem sok esélyt látok rá. De nem baj, te nézzél le itt nyugodtan mindenkit, meg mindenkire mondd hogy milyen nyomorult azért mert dolgozik :D röhejes, és szánalmas vagy! viszik a p.csádat nyaralni te meg itt sirsz hogy 2000ftbol venned kellett egy cipőt:_______D sirok rajtad :D
Komolyan mondom..megáll az ész az ilyen emberektöl mint te :D De lehet sajnálni engem amiért megveszem magamnak a cuccaimat. szegény csoro vagyok, látod? :( hogy lehet ilyen nyomoruságos életem? :/
- betöltöted a 2Xet és mégis
srry :D csak véletlen ide került :DDD
Lesz.rom hogy minek néznek, attól még nem vagyok az.
Amúgy pedig te irogatsz olyanokat hogy kicsi cs.tri vagyok nem más, stbstbstb...szóval nem tudom honnan van képed azt állítani hogy én nézlek le...
ÉN egy rossz szót nem irtam rád, te viszont idősebb létedre nem bírod kifejezni magad máshogy minthogy idebiggyesztesz néhány káromkodásjellegű szót. Hát gratulálok, és még én vagyok nem megnevelve.
Mások (még ha nem is értetek egyet velem) tök normálisan meg tudták írni a véleményüket, de látom ez neked nem megy. És még mindig nem érdekel h sajnáltatod magad, nekem a legjobb barátnőm is csóró és képzeld nem nézem le, mert kedves és megértő nem úgy mint te.
Szerintem az ilyen embereket mint te inkább nem kéne hagyni kommentelni, mert mindenbe csak bele akarnak kötni. Nem mented magad azzal hogy smiley-kat irogálsz, lehet asszed magadról hogy 'tök királyul visszaoltottam' de tudod letiltottalak ugyhogy a további válaszokat nem fogom látni.
És a kérdést pedig nem bírtad értelmezni..
Nekünk van pénzünk ruhákra,szóval EBBEN AZ ESETBEN jogos-e hogy nincs ruhám?
EZ volt a kérdés, nem példázhatsz saját magaddal,hogy: "há nekem sincs ruhám wazze, szal elkényeztetett p.csa vagy hogy egyáltalán ilyet kérdeztél" MERT nem ugyanabban a helyzetben vagyunk. Ha ennyi eszed nincs, hogy egy másik ember helyébe képzeld magad akkor menj el kezeltesd magad vagy vmi. Vagy ha nem is értesz egyet, legalább kultúrált ember módján ird azt meg.
0 alatti IQ-val rendelkező emberekkel nem beszélek.. Habár mégis.. van egy értelmi fogyatékos ismerősöm... És szeretek vele beszélgetni, mert nagyon barátságos, szóval ennyit hogy sznob vagyok.
Kedves kérdező!
Te jöttél erre az oldalra kérdezgetni a véleményeket,h szerintük ez normális-e,erre te mindenkit leszólsz aki nem azt írja amit hallani akarsz.Kérdem én akkor minek kérdezted?És attól mert valaki dolgozik 16 éves kora óta,nem kell leszólni,én is dolgozom 18-éves korom óta,ahogy leérettségiztem,muszáj volt elmennem dolgozni,mert kellett a pénz,mert nem mindenkinek rak Apuci,Anyuci a feneke alá mindent,és írod,h leraksz még 2 felsőbb iskolát,de az is biztos,h azt sem te fogod fizetni,hanem a szüleid és hát 16 évesen már nyugodtan vehetsz te is magadnak ruhákat (persze azt is abból amit a szüleidtől kaptál zsebpénzt).Egyáltalán örülj neki,h azt is kapsz,mert nem mindenki kap még zsebpénzt se.És az még eszedbe se jutott,h lehet h Ő már 16 évesen dolgozott,de pont azért h legyen miből ruhát vennie vagy h legyen miből 2 felsőbb iskolát leraknia,mert benne van annyi,h ahelyett h panaszkodna mert a X mennyiségű ruha után nem kapja meg csak úgy az X-Y ruháját,hanem inkább segít a szüleinek,h valamennyivel könnyebb legyen a helyzetük.És most írhatod a leszólogatós válaszod,de inkább panaszkodás helyett becsüld meg a sorsod,és ne leszólogass mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!