Apak es elso gyermekuk?
Figyelt kérdés
Paromnak van egy lanya az elozo kapcsolatabol. Nekunk pedig lett egy kozos gyermekunk,egyutt neveljuk es nem is akarunk kulonvalni.... Szoval van valakinel hasonlo helyzet? Apuka 2hetente megy a nagylanyert,de nekem nem kifejezetten jo vele a kapcsolatom. Parom pedig eleg rosszul kezeli ezt a helyzetet. Ugy vettem eszre a nagylany sem szereti a kishugat,pedig a kislanykam mindig megy es olelgeti puszilgatja. Nagylany 6eves,kicsi 22013. aug. 21. 13:01
11/12 A kérdező kommentje:
Hu milyen okos itt mindenki!!!! Ugy itelkeztek,h nem tudjatok a hatteret.... Ezert kerdeztem azt,h masnal ez hog mukodik. Nem az en szidasomra voltam kivancsi. De ha mar igy belemerultunk akkor legyen. Nem en miattam mentek szett a nagylany edesanyjaval a parom. Eleinte tokeletes volt a kapcsolat koztunk,neha veletlenul anyanak is hivott... Aztan az anyuka mikor rajott,h szeret a kislanya,ellenem hangolta. Amit a parom vegignezet,minimalis mellettemallassal,mert attol felt akkor soha tobbet nem lathatja a lanyat. En megteremtettem nekik,h 2hetente csak kettesben lehessenek. Es nem is szolok erte. Szoval ugy gondolom nem ez volt a keresem,h felettem itelkezzetek,hanem hasonlo cipoben jarokat kerdeztem,hogy megy ez naluk.
2013. aug. 21. 22:00
12/12 A kérdező kommentje:
Most mi ez a halgatas?
2013. aug. 22. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!