Párommal pár hónapja élünk együtt, előző kapcsolatomból van egy két éves lányom aki köztünk alszik. Párom szó nélkül engedi neki. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 17:54
21/27 anonim válasza:
Most tényleg szivatsz bennünket, vagy már ne is haragudj, de nem lopnának el az eszedért. Szóval, örülj, hogy van párod, de meg kellene becsülnöd. A legfontosabb: van egy kislányod, akit nevelsz, akkor ugyan tiszteld meg már azzal, hogy ne a te pasiddal aludjon együtt és fordítva is a pasidat is megtisztelhetnéd, hogy te alszol vele csakis. Ha lesz netán másik pasid majd azzal is együtt alszik akislány?
22/27 anonim válasza:
Szerintem nem meri neked mondani, hogy jobb lenne, ha lenne végre külön ágya, külön szobája a gyereknek..........
23/27 anonim válasza:
Gondolom nem mer szolni. Mondjuk nekem kicsit durva, hogy a lanyodat egy "idegen" ferfi mellett altatod. Nem hiszem hogy ez egeszseges.
24/27 anonim válasza:
Pasi kb annyira okos mint te! Szegény kislányt sajnálom. Az "eredeti" apja ezt engedi?
25/27 anonim válasza:
Igazuk van a többieknek! Ne sajnálj egy ágyat venni a gyereknek, hogy külön aludjon! Mindenkinek kényelmesebb lesz. Miért nem jutott eddig eszedbe, hogy vesztek, ha nincs?
26/27 anonim válasza:
Én m-ár születésemtől kezdve külön szobában, külön ágyba aludtam... Nekem ez igy jó volt :) meg igy az egészséges
27/27 anonim válasza:
Na változott valami, Amúgy a Veterán INGYEN ELVIHETŐ gyerekcuccok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!