Liberális szülők! Ti mit tennétek ha a gyereketek bevallaná nektek, hogy tetszik neki a pelenka fétis (ez egy olyan dolog hogy, szereti a pelenka viselését), és megkérne hogy had aludjon ezentúl pelenkában? Megengednéd?
Figyelt kérdés
se szülő nem vok, se pelenka kedvelő, csak egy fiú, akinek van egy pelenka kedvelő fiú barátja.
15f
2013. aug. 14. 19:10
11/20 anonim válasza:
A szülőnek nem az a dolga, hogy liberális legyen a gyerekével, hanem az, hogy megfelelően nevelje. Ha a gyerek ennyi idősen pelenkába akar aludni, az nem fétis, hanem egy komoly lelki trauma eredménye!!!
12/20 anonim válasza:
Ez most komoly? Nekem 15 éves fejjel meg se fordult a fejemben ilyen marhaság.
13/20 anonim válasza:
14/20 anonim válasza:
Ha liberális szülő lennék, akkor vennék neki egy cumit is...Amúgy meg nem nevelném ennyire szabadon a gyerekemet, és nem lenne ilyen gond...
15/20 anonim válasza:
Nem engedném meg.. sőt akkora pofont adnék, hogy a pelenka puszta létezését is elfelejtené a lurkó.
Hát hülye vagy te kérdező ?!
16/20 anonim válasza:
hát én liberális szülő vagyok, de ettől dobnék egy hátast.
17/20 anonim válasza:
Sírvafakadnék a röhögéstől és azthiszem nekem kéne pelenka,hogy a vizeletemet felfogja
19/20 anonim válasza:
Kedves 13-as, nem vagyok sem szexuálpszihológus, sem orvos, sem kutató, valóban nincs fogalmam arról, hogy miért van ez. Viszont az tuti, hogy ez nem normális dolog, tehát szülőként ezt nem támogatnám, hanem megkeresném a lehetőséget, hogyan lehetne a gyerekemen segíteni...
20/20 anonim válasza:
Nekem még mindig az a kérdésem, hogy miért kéne ezt a szülőnek megengednie, illetve miért kellene tudni róla? Az én egyéni problémám lenne, ha pelenkában akarnék aludni, nem mennék oda engedélyt kérni. Komolyan nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!