Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak en vagyok ilyen a szuleim...

Csak en vagyok ilyen a szuleimmel vagy mas is?

Figyelt kérdés

Nagyon nehez leirni, hogy mit erzek, de mar regota gondolkodok rajta, hogy miert lehet ez, szoval megprobalkozok vele.

Kezdjuk azzal, hogy nem birom, ha a szuleim sajnalnak. Ha tortenik valami sose mutatom, mert nem akarom, hogy sajnaljanak. De a barataimmal mindig megbeszelem ezeket a dolgokat.

Pl. Tavaly volt egy csaj a suliba aki utalt, meg azzal fenyegetett, hogy megver (persze nem feltem tole, mert tudtam, hogy csak mondja), de nem mondtam anyanak es mikor megtudta akkor teljesen kiakadtam, hogy uristen most tud rola es urisen mi lesz.

Sose olelem meg a szuleim, sose mondom nekik, hogy szeretem oket. Ellentetben a barataimmal. Sose koszonok meg nekik semmit.

Akkor, ha valahol a szuleimmel vagyok alig merek beszelni, ha egyedul akkor meg felszabadult vagyok.

Ha anya sir (igaz reg volt ilyen), de nem mentem oda megvigasztalni. Nem birom elviselni, ha aggodnak ertem. Ha nem hallom meg a telefont es 5 perccel kesobb hivom vissza oket akkor mar panikolok, hogy mivan, ha aggodik ertem. Elszokni, se tudnek itthonrol.

Miert van ez?

En nagyon szeretem oket, de keptelen vagyok kimondani/kimutatni. Keptelen vagyok nekik megkoszonni barmit is. Nem megy...De miert?

14L

2013. júl. 30. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Kamasz vagy. Pár év és elmúlik :)
2013. júl. 30. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy ezzel egyedül. Nem tudnak Rólam sok dolgot. Az iskolai dolgaimról sem tudnak semmit.

Mondjuk nem aggódnak értem hiszen nem járok bulikba. Csak a barátaimmal szoktam találkozni.

Én igazából csak anyukámmal tartok nagy távolságot. Köszönésnél nincs puszi, csak apumnak. Ha valami baj van Én eltűnök a képből. Nem tudok embereket vigasztalni, a szüleimet főleg nem. Nem vagyok rá képes.

Amúgy próbálj felszabadultabb lenni köztük addig amíg még megteheted. Később bánni fogod.

18/L

2013. júl. 30. 23:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! En tudok embereket vigasztalni meg kimutatom az erzeseim, de ha jonnek a szuleim, na akkor teljesen mas leszek...
2013. júl. 30. 23:30
 4/8 patkánylábú válasza:
Üdv sorstárs!:D
2013. júl. 31. 00:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak annyi a bajod, hogy kamasz vagy, nagyon gyakori életkori sajátosság az ilyen szülőktől való elidegenedés, meg parázni rajtuk, ki fogod nőni. A barátaid nem most vagy nem így mennek át ezen a korszakon (vagy nekik kimarad) de ettől még gyakori állapot.
2013. júl. 31. 01:59
 6/8 anonim válasza:

Ugyanilyen voltam 14évesen :) Most 28 vagyok, terhes vagyok, tehát rám is ez vár majd jó pár év múlva, ahogy anyukám mondaná: visszakapod... :D :) A lényeg, hogy ahogy elmúlnak a kamaszévek egyre jobban fogsz kötődni hozzájuk és sokkal egyszerűbb, könnyebb és jobb lesz a kapcsolatod velük. Nekem is így volt, sőt, amikor elköltöztem, akkor lett a legjobb.

Tehát nincs veled semmi probléma :)

2013. júl. 31. 05:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már 25 vagyok és még mindig ilyen... Jó nem mindenben, de pl én se akarom, hogy aggódjanak értem, ha valami baj van inkább nem is szólok, nem bírom nézni, ha anyu sír, nem ölelem meg, nem pszuilom meg őket csak úgy spontán, csak szülinapkor, vagy ünnepekkor, nem mondom, hogy szeretem őket. De monjuk ők se, nálunk nem volt divat ez a pszulkodás, ölelgetés családban, szóval nem is lett volna honnan eltanuljam.
2013. júl. 31. 08:24
 8/8 anonim válasza:
Annyiban hasonlítok rád, hogy én sem mutatom ki az érzelmeimet, ha történt velem valami, akkor azt a barátnőmmel beszélem meg.
2013. júl. 31. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!