Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom haragszik amiért...

A párom haragszik amiért köztünk alszik a gyerek mert olyankor nem akarok vele lefeküdni. Miért nem érti meg, hogy egy gyereknek az anyja mellett van a helye éjszaka is?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 15:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
87%

Mond meg neki hogy vége, mindkettőtöknek így lenne a legjobb.

Felesleges hazudoznod neki, hogy a gyerek így úgy..

Eldöntitek kinél marad a gyerek,mehet a másik a gyerekhez amikor tud vagy jó az idöpont.Nehogy azt hidd, hogy a gyereknek jó lesz úgy felnőnie, hogy ti együtt vagytok, együtt laktok,de nem is szeretitek egymást.

2013. júl. 10. 17:02
 52/80 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, hány évesek vagytok?
2013. júl. 10. 17:05
 53/80 anonim ***** válasza:
88%

Ez már megint kamu-szagú :D

De nézzük - Nem kívánod a párod, soha nem is szeretted, csak nem volt jobb. A gyereket nem akarod elszakítani az apjától, ezért vele maradsz. DE emellett valaki mástól tervezed?

Egyébként szerintem nem gáz az anyjával alvó gyerek, nekem mind a 3 gyerekem aludt velem, ahogy nőttek, ez szépen elmaradt. Egész miniként meg az apjuk mellkasán szerettek aludni. Szerencsére mi egyformán gondolkozunk erről, nem gondoljuk, hogy ez a kapcsolat rovására menne, szexszel sem volt sose gond, vicces is volt a lakás különböző helyiségein "randizni"

54/80 A kérdező kommentje:
A párom szeret de én még úgysem szeretem őt mint embert. De kinek kellenék egy gyerekkel???? Senkinek.
 55/80 anonim ***** válasza:
75%
Kellenél, ne aggódj. Én sajnálom őt, nekem is volt párkapcsolatom, ahol azt hittem, hogy jó, ha véletlenül szültem volna neki, akkor én is Igy jártam volna, mint ő. Szerencsére nem. De ne add fel ezért kérdező, találhatsz még olyat, akit szeretsz.
2013. júl. 10. 17:10
 56/80 anonim ***** válasza:
75%

Miért keresel kifogásokat? MINDENRE!!!

Nőj föl, vállalj felelősséget, és lépj!

2013. júl. 10. 17:11
 57/80 A kérdező kommentje:
Ő 35 én 24. Eddig csak olyanokba botlottam bele akik kihasználtak. Ő is ilyen: kihasznál anyagilag.
2013. júl. 10. 17:12
 58/80 anonim ***** válasza:
89%
Hidd el nem a gyerek miatt nem kellenél senkinek
2013. júl. 10. 17:15
 59/80 anonim ***** válasza:
86%

Te még a gyereket se szereted nem hogy az apját...vele vagy de emberként se szereted?Meg azért nem mész el mert egy gyerekkel senkinek se kellenél..akkor hagyd ottneki, ha neked ez a legnagyobb gondod!

Nemtudom hány éves lehetsz, mert úgy viselkedsz mint egy tizenéves.

2013. júl. 10. 17:15
 60/80 anonim ***** válasza:
66%
Ha ki tud használni anyagilag, akkor még könnyebb válnod, mert jól állsz. Lépjél, mert egyre rosszabb lesz.
2013. júl. 10. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!