Normális, hogy az apám lemondott rólam? Hogy nem küzd értem?
Figyelt kérdés
11 éves koromban találkoztam vele elősször, addig eszembe se jutott, olyan alapnak tűnt, hogy csak anyám van. Aztán derült égből villámcsapásként rájöttem, hogy van apám, látni akarom. Találkoztam is vele 1-3 hónapig. Aztán úgy volt, hogy dec. 25.-ét eggyütt töltjük, csináltam ajándékot neki is és a barátnőjének is. Vártam, vártam, anyu meg egyre idegesebb lett ahogy telt az idő, de nem jött és még a telefonját se vette fel. (kiderült nem is akart eljönni) Utánna nem is akartam vele találkozni. Aztán 16 éves koromban felhívott nincs e kedvem talizni. Úgy gonoltam öregedett csak megkomolyodott. Hát tévedtem. Össze vissza hazufozott anyámról olyanokat amit biztos voltam hogy soha sem tett meg. Szóval újra nem akartam találkozni vele. Aztán az incidens után pár hónappal felhívott, hogy duzzogok!!! e még. Ezzel annyira felidegesített, hogy azt mondtam igen. Meg kérdezte, hogy akarom e látni(mert anyunak azt mondtam nem, és ő tartja a kapcsolatott vele) mondtam hogy nem. Nagyon mérges és dühös voltam. Így 20 évesen is úgy gondolom ha felkeresett volna "eröszakosabban" küzdött volna, küzdene értem akkor megbocsáltottam volna. Ha kiengesztelt volns mert h***e volt. De nem tett ilyet. És a facebookon pedig olyan képeket rak fel ahol a féltestvéremet biciglizni tanítja. Bele tapos még a gyerekkoromba is, hiszen engem anyám tanított. Ő soha sem volt ott velem. És ez rosz. Még a szallagavatómra se jött el, se a ballagásomra.2013. júl. 4. 12:07
11/11 anonim válasza:
ismerős a helyzet csak engem kb 3-5 éves koromba dobott el magától..nem akar tudomást se szerezni rólam,nem hogy találkozzon velem vagy felhívjon....egyszer amikor kb 12 éves voltam meglátott egy üzletbe és konkrétan elszaladt mert felismert minket a legújabb nőjével volt természetesen,nemtudom hanyadikkal már és nemtudom hány féltestvérem van 2ről biztosan tudok ;) amugy meg nekem még gyerektartást se fizet legalább 10 éve.. most vagyok 17 :) szoval egy igazi szemétláda aljas ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!