Van köztetek olyan/ismertek olyan apukát aki lemondott a gyermekéről? És az okát (bőv. Lent)?
Kettőt is.
Az egyikük a férjem. Az ok: 16 éves volt, megszakítással védekeztek. (Tudjuk milyen biztonságos, főleg ennyi idősen) A lány 15 éves volt, fél éves kapcsolatból lett baba. Nem vették észre(még nem állt be a lány menzesze, gyakran maradt el). Örökbeadták. Van valahol a lányomnak egy 10 éves nővére. Mikor terhes voltam, akkor mesélte el a férjem, egy éjjel, sírva.
A másik a nagybátyám. Amolyan család szégyene típusú ember. 12 éves voltam, mikor megszületett az unokatesóm. Szegény kisfiú öt éves volt, mikor az apja kijelentette neki, hogy nem az ő fia (válás után) hiába bizonyította dns teszt. Megszökött, fogalmunk sincs, hogy lehet. Utolsó infónk az, hogy az USA-ba ment. Ha találkoznék vele, minimum pofonverném, mert szegény kissrác sokat szenvedett miatta.
Kérdező, nem, nem tudom az okát, de nem is érdekel. Mit pazaroljak energiát valakire, aki ezt fordítva nem teszi meg?
Biztos nagy lett volna neki a felelősség meg a kötöttségek.
Tudok.
A fiú már azóta felnőtt, elköltözött otthonról és akkor az apja felkereste. Azt mondta, hogy mikor annak idején az anyja otthagyta és összejött a fiú nevelő apjával, ő akkor is kereste, de nem engedték találkozni vele, a végén meg az "új apuka" meg a barátai agyba-főbe verték, és közölték, hogy a tájukra se merjen menni még egyszer.
Én ezt el is tudom képzelni, mert az anyja tényleg nem normális egyáltalán, de a nevelő apja is érdekes egy ember.
Azért elég szomorú ez a hozzáállás!
6-os a 4-es történetről
"Az anyjára haragudjon elsősorban! Tudta, hogy mire vállalja a gyereket!"
Az anya helytállt, az apa megfutamodott. Miért is az anyára haragudjon?
11-es
Brühühű. Fix, hogy ha elvetetik, már nem bánná annyira.
13-as
"kapuzárási pánikos hölgyeménnyel"
Itt is a pasit kell védeni, a nőt meg ócsárolni igaz?
Miért is?
Lefogadom, hogy a drága apuka akkor is lelécelt volna, ha véletlenül csúszik be a gyerek!
Nincs 100 %-os védekezés, de ezt valahogy nem képesek felfogni.
Az, hogy a nő nem szedte a bogyót, CSAK arra lehetett volna indok az "apukától", hogy a hölgyet elhagyja, de arra NEM, hogy a gyerekét is!
17-es!
Szintén zenész!
A gyerektartás a GYEREKNEK jár!
Attól még, hogy "anyura" ilyen és olyan okokból fújok, nem jelenti azt, hogy a gyereket is büntetnem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!