18 éves korban rokontartás jár már gyerektartás helyett a külön élő gyermekemre?
Ja és ha jártál volna te egyetemre nem csak okoskodnál akkor tudnád, hogy aki kap ösztöndíjat az nem lehet tandíjas mivel ösztöndíjat csak államis kap.
Az pedi, hogy valaki tandíjas suliba jár, bocs de nem más hibája, jobban kellett volna tanulnia vagy levelezős suliba menni és mellette dolgozni előteremteni a tandíj árát
De te megint a saját sértődéseden túl nem látsz.
Kedves 7-eske!
Nem fogom magam szégyelni egy olyan dolog miatt,ami még egyenlőre meg sem történt!A másik része pedig az,hogy a kedves leányzóm már évek óta felém se néz és én ennek ellenére önszántamból utalom a kedves anyukának a bíróság által kiszabott Gyt.Úgy,hogy ha valóban úgy döntök,hogy kérelmet nyújtok be a csökkentésre,akkor szerintem,teljesen jogos lesz!És szerintem sem látsz a sértődéseden túl!!!!!
Azért vegyél levegőt, mert mindjárt felrobbansz. Képzeld, én kint tanultam, de az biztos, hogy szociális ösztöndíjat itt nem kap az, akinek elváltak a szülei, összevissza beszélsz.
450 vagy több pontot szedj össze a gazdasági szakokra nyugodtan, ha olyan okos vagy. S tájékoztatlak, hogy most már rengeteg olyan szak van, melyek CSAK fizetősön indulnak, sőt, iskola, mint pl. BKF. A kérdező meg jobban tenné, ha a gyerekkel, meg az anyjával beszélné meg ezt, nem a hátuk mögött próbálna akciózni gerinctelen módon.
Ha nem tanul tovább, akkor már nem kell fizetned semmit 18 éves kora után.
Van olyan egyetem, ahol havi 100 ezer forint is lehet az ösztöndíj. Van ilyen ismerősöm, aki bölcsész szakon kapott ennyit, bár ez ritka. Néhány mérnök szakon meg elég nagy összeg az ösztöndíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!