Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha molesztáltak,...

Mit tegyek, ha molesztáltak, de nem mertem elmondani senkinek?

Figyelt kérdés
Az apám 3 éves koromban elhagyott minket, és anyunak új kapcsolata lett. 12 voltam és a nevelőapám molesztált... Állandón fogdosott, de nem mertem szólni csak gyorsan elmentem. Azóta már szakítottak, és elköltöztünk de nem mondtam el senkinek... Annyira rossz... és szégyellem is.:((

2013. máj. 25. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Itt a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Biztosan segít! Én a NANE segélyvonalat hívtam fel épp az előbb.

Sőt, itt nagyon sok segítség van: [link]

2013. nov. 4. 12:03
 12/13 anonim válasza:
0%
Tuti kamu. Láttam már ugyan ezt a kérdést rendesen megfogalmazva... :/
2014. máj. 19. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó, én az előtted lévő vagyok. Mekkora egy tirpák vagy (vagy még nagyon gyerek agyú)! Ezt úgy értem, hogy ez nagyon bántó, ahogy erre reagáltál. Miért lenne már kamu?? Egy csomó ismerősömet és rokonomat is molesztálták. Az anyámat is, az ő anyját is, engem is, a nagynénémet is, 5 barátnőmet is!!!

Tessék, tanulj valamit a világ igazi oldaláról:

https://www.youtube.com/watch?v=yVMU0ss_teo

Mert ezek sajnos megtörténnek, akár hiszed, akár nem!

Kérdező! Kitartás! Ne félj beszélni az érzéseidről! Aki nem áll ki melletted, az úgysem érdemel meg! Mellettem a saját anyám nem állt ki... Nem tudom, hány éves vagy, de a legfontosabb, hogy NEKED nincs mit szégyellned! Ez nem a te bűnöd és nem is te okoztad! Sajnos vannak perverz emberek, akik nem gondolnak bele mások érzéseibe és ilyesmiket tesznek, mint amit az apám tett velem.

Na, huh. Bocs, most kicsit ideges lettem...

23/N

2014. máj. 24. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!