Hogy lehet egy anya ilyen? Miért akar folyamatosan megbetegíteni?
Pár hónapja kiderült,hogy laktózérzékeny vagyok,nem fogok belehalni,de azért rossz volt átállni.
A feleségem sokat segített,utánajárt,pár hét alatt átállt teljesen,hogy én is minden főztjét ehessem.
Anyámnak is elmondtuk,ez van,kéthetente egyszer megyünk,ha ott eszek,akkor olyat csináljon már,amiben nincs tej,tejföl.Nem hittem,hogy gondot okoz,legtöbbször leves van,pörkölt,rántott hús.Erre azóta folyton tejes dolgokat csinál,pörköltből tefölös pörköltet,levesből krémlevest,még a rántott húsnál is tejszinnel kezdte el dúsitani a tojást (30 évig nem tette).
Eleinte próbáltunk rá hatni,előre lebeszélni,hogy mit csináljon,nem jött be,kivétel nélkül olyat csinál,amit nekem nem lehet.ÉS tömne vele.
Így ha megyünk,akkor vagy viszünk nekem előre elkészitett ételt vagy átmegyünk a feleségem nagymamájához (közel lakik,ő első perctől nekem kedvezve főz,keresett a faluban hasonlóban szenvedőt,és kikérdezte jól)
Hogy lehet ilyen az anyám?
A "legjobb",amivel előállt: egyem csak a főztjét,majd ad hasfogót és hányáscsillapitót utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!