Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Áthívtam magamhoz egy lány...

Áthívtam magamhoz egy lány barátom. Hogyan tudnám megkérni a szüleimet, hogy menjenek el, anélkül, hogy rájönnének/hazudnék? Többi lent.16F

Figyelt kérdés

Van egy lány barátom, akivel nem biztos, hogy csak barátok vagyunk, kicsit bonyolult. A lényeg, hogy elhívtam magamhoz filmezni, és nem szeretném, ha a szüleim otthon lennének.

Anyukámnak már meséltem róla, de ő úgy tudja, hogy csak barátok vagyunk. Szüleim szoktak néha ellenőrizni, ilyen okokkal, hogy mondjuk szomjas vagyok-e, mi legyen a vacsora stb... Hogyha lesz ölelés, puszi, csók, vagy esetleg még több is (erre nem látok nagy esélyt, de ki tudja :P), nem szeretném, hogyha zavarnának. Hogyan tudnám megkérni őket, hogy ne legyenek otthon? Elmondjam nekik az igazat, vagy kamuzzam azt, hogy átjön pár haverom, és buli lesz és nem szeretném, hogyha ott lennének, vagy csak azt mondjam, hogy nem szeretném, hogy amikor ott van a lány, akkor zavarnának. Lehetőleg nem szeretném elmondani, ugyanis ez eléggé magánügy, és nem akarok erről beszélni a szüleimmel. Hazudni sem szeretnék nekik, mert utána fúrna a lelkiismeret és úgyis elmondanám :D meg próbálok a szüleimmel őszinte kapcsolatot tartani...

Nagyon fontosnak tartom ezt a találkát és szeretném, ha jól érezné magát. Esetleg tippek, tapasztalata valakinek, ha van, azt szívesen olvasom :)

Bocsi ha rossz kategóriába raktam, nem tudom, melyikbe passzolna leginkább :P Troll válaszolók kíméljenek, és előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)

2013. máj. 20. 23:43
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ja aztán "jajj, ezt a filmet már láttuk! Oda adjuk a szomszédnak! :)"
2013. máj. 21. 07:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11 Ha anyukádra nagyon szépen nézel, akkor lehet, hogy ujra megnézik:xDDD
2013. máj. 21. 07:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem igazán lennék boldog ha a gyerekem ki akarna tenni a házból, de ha a 16 éves fiamhoz feljönne egy lány, bemennének a szobájába, nem nyitogatnék rájuk.
2013. máj. 21. 09:40
 14/17 anonim ***** válasza:

13-as gondolom kimaradt egy szó :D mert így elég meredek...

Amúgy szerintem apádat (vagy amelyik szülővel van közelebbi viszonyod) avasd be, hidd el, csodákra képes :D

2013. máj. 21. 10:15
 15/17 anonim válasza:

Mindenképp mondd el a szüleidnek! Az őszinteség a legjobb! Minden részletet:)!- najó azért valamit ki lehet hagyni.

Sokkal jobb ha tudnak mindenről, mert akkor megbíznak benned. Pl. nekem van barátom, és sokszor találkozunk hétvégéken, de ezt nem szeretem hangoztatni. De rájöttem, hogy a legjobb ha elmondom, hiszen így megbíznak bennem, és az mért lenne jobb ha azt hazudnam h a baratnomhoz megyek at mikozbe a baratomhoz? Őszinten mondd meg nekik, hogy nem szeretned ha itthon lennenek. De vehetsz nekik valamilyen jegyet is, pl. moziba, színházba. És akkor lelépnek, és azt is tudod h mikor jonnek haza:D Viszont az se a legjobb ha azt mondod h ne zavarjanak a szobadban, mert igy halgatozhatnak, barmikor ratok nyithatnak.

2013. máj. 21. 21:41
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne nagyon hazudj a szüleidnek és mond el mi az igazság vagyis nem kell teljesen de azért naggyából legyen igaz . Mert hát egyszer azt is el kell mondanod ha barátnőd van v bármi fontos dolgot, és az nem jó ha úgy kezded ezeket h rögtön hazugsággal indítasz :D :). Szerintem ezt tedd . Sok sikert!
2013. máj. 21. 22:29
 17/17 anonim válasza:
mond meg apádnak h tele a tököd és jön egy csaj aki könnyít a bajodon. férfiból van, csak megérti
2013. júl. 6. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!